Ρόδος: Σταμάτησε το αυτοκίνητο και πέθανε - Συγκλονίζει το νησί ο θάνατος μητέρας στο τιμόνι!

Η νέα τραγωδία, βυθίζει για δεύτερη φορά στο πένθος την κοινότητα Κοσκινού, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα...

Καρδιακό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε υπέστη χθες το απόγευμα (01-03-2015) μία 53χρονη Ροδίτισσα που διέμενε στα Κοσκινού, με αποτέλεσμα να υποκύψει λίγη ώρα αργότερα. Η νέα τραγωδία, βυθίζει για δεύτερη φορά στο πένθος την κοινότητα Κοσκινού, καθώς με τον ίδιο τρόπο, "έφυγε¨ από τη ζωή και ένας 54χρονος πριν από μερικές μέρες, στην περιοχή της Ιξιάς, όταν υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο, προκαλώντας στη συνέχεια τροχαίο ατύχημα, παρασύροντας και τραυματίζοντας δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 53χρονη από τα Κοσκινού, ήταν μητέρα δύο παιδιών και υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο την ώρα που κινούνταν με το όχημά της κοντά στο γήπεδο Κοσκινού. Όπως περιέγραψαν κάτοικοι της περιοχής, η άτυχη 53χρονη φαίνεται πάλεψε, καταφέρνοντας να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό της.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το νοσοκομείο της Ρόδου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη επιτόπου. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών, η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη για τη ζωή. Πρόκειται για την Τσ. Ολ. η οποία φαίνεται ότι αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα υγείας με την καρδιά της.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή γυναίκα σε όλη την κοινότητα των Κοσκινού, ήταν δραστήρια, πρόσχαρη και καλή οικογενειάρχης. Διατηρούσε επιχείρηση στο κέντρο του χωριού.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη