Κρήτη: Του έκλεψαν τη σύνταξη και αυτοκτόνησε - Άγνωστες πτυχές της ασύλληπτης τραγωδίας που συγκλονίζει!

Ο αυτόχειρας σήκωσε από την τράπεζα τα χρήματα της σύνταξής του και πίστεψε πως στο σημείο που τα έκρυψε δεν υπήρχε κίνδυνος κλοπής...

Του έκλεψαν τα λιγοστά χρήματα που είχε για να "περάσει" το μήνα και ο ηλικιωμένος αυτοκτόνησε... Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Βιάννου, με τον 81χρονο συνταξιούχο να πνίγεται από την απελπισία, όταν διαπίστωσε ότι άγνωστος ή άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του και είχαν αρπάξει τη σύνταξη του ίδιου και της συζύγου του.

Ο ηλικιωμένος, χθες, εκταμίευσε τα χρήματα και τα έκρυψε κάτω από το μαξιλάρι του, με σκοπό να μπορέσει να καλύψει τα τρέχοντα έξοδα του σπιτιού.

Όταν, όμως, διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει "φτερά" κυριεύτηκε από απελπισία και σήμερα νωρίς το πρωί, μην αντέχοντας, έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 81χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε μια ελιά έξω από το σπίτι του, με το τραγικό θέαμα να συγκλονίζει τους κατοίκους της περιοχής.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν αργά. Ο άτυχος άντρας είχε πεθάνει και οι γιατροί ήταν αδύνατον να τον επαναφέρουν στη ζωή...

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη