Παναιτωλικός: Δίνει τη μάχη στο γήπεδο- Σχεδιάζει τη νέα περίοδο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να κάνει πραγματικότητα την ευρωπαϊκή του έξοδο. Η ομάδα του Αγρινίου εδώ και σχεδόν τρεις μήνες έχει μονιμοποιηθεί στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος και αγωνιστική με αγωνιστική φέρνει το όνειρο πιο κοντά. Δυστυχώς όμως οι συχνές διακοπές του πρωταθλήματος δεν βοηθούν ώστε το ενδιαφέρον να κορυφώνεται ταυτόχρονα με  τις προσπάθειες των ομάδων.

Στον Παναιτωλικό όσο και αν δεν το δηλώνουν επίσημα η συμμετοχή στα πλέει –οφ είναι ο υπέρτατος στόχος.

Παράλληλα όμως με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας τρέχει  ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο. Τιμή για την ομάδα και αναγνώριση σημαίνει  το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων από Ελλάδα και την Ευρώπη για παίκτες του Παναιτωλικού.  Εδώ και καιρό τα ονόματα των Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες  , Κάπελ  και άλλων παικτών βρίσκονται στις ατζέντες μάνατζερ και προπονητών.

Ο σχεδιασμός του Παναιτωλικού δεν εξαρτάται μόνο από τις δικές του ανάγκες. Είναι σε άμεση συνάρτηση με το ποιοί και πόσοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν να βρίσκονται μετά το καλοκαίρι στο Αγρίνιο. Ο Μαρτίνες αποτελεί στόχο  πολλών ομάδων. Ο Βιγιαφάνιες επίσης.  Ερωτηματικό παραμένει η παραμονή του Γοδόι.  Μπορεί η ομάδα να δεχτεί συμφέρουσες προτάσεις για Μπεχαράνο και Κάπελ που κάνουν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Αυτά είναι ζητήματα που τρέχουν παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Παναιτωλικός πρέπει να είναι έτοιμος να έχει λύσεις σε κάθε περίπτωση. Στο πλαίσιο αυτό εξάλλου εντάσσεσαι και το πρόσφατο ταξίδι στην Πορτογαλία του Διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Μάκη Μπελεβώνη που είχε επαφές με μια ποδοσφαιρική αγορά  στην οποία ο Παναιτωλικός έχει δείξει αρκετό ενδιαφέρον  μέχρι τώρα. Στο θέμα του Βιγιαφάνιες ο Παναιτωλικός έχει και για την επόμενη περίοδο τον πρώτο λόγο καθώς ο δανεισμός του από την Ιντεπετιέντε είναι διετής. Στην ΠΑΕ δεν βιάζονται καθώς σε κάθε πρόταση για τον παίκτη θα έχουν λόγο.  Η ρήτρα για την αγορά του παίκτη την στιγμή αυτή δεν απασχολεί την ομάδα μιας έχουν εξασφαλίσει την παραμονή  του στο Αγρίνιο και τη νέα περίοδο.

Η φιλοσοφία και η προσέγγιση του Παναιτωλικού όσον αφορά την επόμενη μέρα είναι να έρθουν ποδοσφαιριστές τουλάχιστον ισάξιοι αυτών που υπάρχουν και πιθανώς να αποχωρήσουν  ώστε οι στόχοι να παραμείνουν υψηλοί και την επόμενη χρονιά.

Πηγή: agriniopress.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη