Χανιά: Το δώρο των διαρρηκτών στη γυναίκα που έκλεψαν - Η απίθανη κίνηση που έκαναν στις σκάλες του σπιτιού!

Η διάρρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ της Τετάρτης στον 1ο όροφο διώροφης κατοικίας που βρίσκεται σε πάροδο...

επί της οδού Κισάμου στα Χανιά. Δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους εκμεταλεύτηκαν την ολιγόλεπτη απουσία του ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο είχε μεταβεί σε συγγενικό του σπίτι, που απέχει 30 μέτρα από το σημείο.

Αρχικά προσπάθησαν με λοστό να ανοίξουν την κεντρική πόρτα της οικίας αλλά απέτυχαν. Στη συνέχεια έσπασαν την ασφάλεια από ένα παράθυρο και εισέβαλαν μέσα στο σπίτι, από όπου και αφαίρεσαν χρυσαφικά και άλλα τιμαφλή.

Την ώρα που κατέβαιναν τις σκάλες με την λεία της ληστείας στα χέρια, συναντήθηκαν με την γυναίκα ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία βλέποντας τους μέσα στη νύχτα σάστισε, αλλά φαίνεται το ίδιο έπαθαν και οι επίδοξοι ληστές.

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια της οικίας στα Χανιώτικα Νέα, οι ληστές αφού κοντοστάθηκαν μπροστά της, της είπαν «πάρε αυτό» και της έδωσαν ένα από τα αντικείμενα που είχαν κλέψει, ένα χρυσό γυναικείο ρολόι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Για τη ληστεία ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας η οποία πήγε στην οικία και κατέγραψε το περιστατικό.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη