Δολοφόνησαν με αρσενικό γιαγιά και εγγονή! Λύνεται το μυστήριο στην υπόθεση-θρίλερ της Θεσσαλονίκης

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συρροή άσκησε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Φωτεινή Κρεωνίδου για τον μυστηριώδη θάνατο δύο γυναικών, μίας 75χρονης και της 32χρονης εγγονής της, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, τον Αύγουστο του 2013.

Όπως έγινε γνωστό, η δίωξη στρέφεται κατά παντός υπευθύνου (in rem),
ενώ στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον των δύο γυναικών,
που θα κληθεί το επόμενο διάστημα να απολογηθεί στον τακτικό ανακριτή.

Οι δύο περίεργοι θάνατοι είχαν προκαλέσει προβληματισμό στους γιατρούς του νοσοκομείου "Παπανικολάου", όπου είχαν νοσηλευτεί οι θανούσες.
Πρώτα έχασε τη ζωή της η ηλικιωμένη και στη συνέχεια η 32χρονη εγγονή της.
Κοινό χαρακτηριστικό ήταν ότι στα σπλάχνα τους ανιχνεύτηκαν μεγάλες ποσότητες αρσενικού...

Η ιδιαίτερη νευρολογική συμπτωματολογία οδήγησε, ύστερα από αλλεπάλληλες έρευνες, στην πιθανότητα οι θάνατοι να οφείλονται σε δηλητηρίαση, συμπέρασμα που κινητοποίησε τους επιστήμονες.

Με δεδομένο ότι το αρσενικό που εμπεριέχεται στις τροφές σε συνήθη ποσότητα δεν είναι ικανό να προκαλέσει θάνατο, αποφασίστηκε, στις αρχές του 2014, να γίνει εκταφή των δύο σορών από τα κοιμητήρια της Θέρμης,για να γίνουν συγκριτικές αναλύσεις.

Τα ευρήματα ενίσχυσαν τις υποψίες των επιστημόνων και την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει ποινικά και κάτω από άκρα μυστικότητα, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η δικογραφία που συντάχθηκε ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες και διαβιβάσθηκε στην εισαγγελία, στοχοποιώντας ως ύποπτο δολοφονίας στενό συγγενικό πρόσωπο των δυο γυναικών.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη