Ρέθυμνο: Βίασε για δεύτερη φορά γυναίκα - Συγκλονίζουν οι περιγραφές των θυμάτων για τον πρώην ειδικό φρουρό!

Στο δικαστήριο, ο 33χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, όμως υπήρξε ταυτοποίηση του γενετικού υλικού του με αυτό του δράστη που είχε βιάσει τη νεαρή...

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών καταδίκασε χθες (02-04-2015) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων 33χρονο πρώην ειδικό φρουρό για τον βιασμό 35χρονης Φινλανδής, το καλοκαίρι του 2008, στο Ρέθυμνο. Το θύμα του βιασμού δεν παρέστη στο δικαστήριο.

Ο 33χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, όμως υπήρξε ταυτοποίηση του γενετικού υλικού του με αυτό του δράστη που είχε βιάσει τη νεαρή τουρίστρια. Σημειώνεται ότι ο πρώην ειδικός φρουρός έχει καταδικαστεί και σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για την απόπειρα βιασμού και την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 27χρονης κοινωνικής λειτουργού, μέσα στο διαμέρισμα της, στην πόλη του Ρεθύμνου.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο λόγω της ιδιότητας του κατηγορούμενου αλλά και της «τεχνικής» που εφάρμοσε, σύμφωνα με την περιγραφή της παθούσας. Τον Νοέμβριο του 2012 ο ειδικός φρουρός είχε «εισβάλει» στο διαμέρισμα της 27χρονης, το οποίο παραβίασε με κατσαβίδι.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η κοπέλα, τοποθέτησε στο στόμα της τα δύο του δάκτυλα, κατάσταση - όπως είπε - που την κατέστησε παντελώς ανήμπορη να φωνάξει, ακόμα και να αναπνεύσει. Προσπάθησε να αντιδράσει και τότε άρχισε να της χτυπά το κεφάλι. Κάποια στιγμή κατάφερε να απελευθερώσει το πρόσωπο της από τα χέρια του και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη