ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 ως 15 Μαρτίου. Τι λένε τα άστρα;

Τι κέφια έχει ο ουρανός αυτήν την εβδομάδα; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος; Πώς θα κινηθούν ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει έντονα τις σχέσεις σου με τους άλλους. Αν ήδη αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, το πιθανότερο είναι να κορυφωθούν στα μέσα της εβδομάδας, με τον κυβερνήτη σου Άρη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, επίσης από το ζώδιό σου. Θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Αν νιώθεις ότι ήδη έχεις εξαντλήσει τα όρια, τότε μην φοβηθείς να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί τους. Ό,τι είναι για καλό σου, ας γίνει… Ακόμη και έτσι, πάνω απ’ όλα θα τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα δεν θα πρέπει να κολλάς σε λεπτομέρειες και να δίνεις τεράστιες διαστάσεις σε πράγματα που δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάσεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις άδικα τον σύντροφό σου, γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της! Το Σαββατοκύριακο, με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη, ξέφυγε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και κάνε καινούρια πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει πολύ τελευταία.

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό σε βάζει σε σκέψεις και σου θέτει προκλήσεις. Αυτές τις ημέρες θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, γιατί θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αγχώσουν πολύ. Ευτυχώς όμως θα έχεις την βοήθεια των συνεργατών σου και έτσι θα τα βγάλεις πέρα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να καταφέρεις να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μέτρο και να προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές σου οφειλές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, αν και δεν θα είναι και η καλύτερη για εσένα θα υποστηρίξει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειές σου. Τίποτε δεν είναι ικανό να σε σταματήσει από το δρόμο που έχεις χαράξει, όσα εμπόδια κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Η οικονομική αναγνώριση, αλλά και η σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή θα είναι η κινητήριος δύναμη σου. Αν είσαι single, να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν φαίνεται να σου κάνει… νερά. Αργά ή γρήγορα, θα λυγίσει.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί με τον σύντροφό σου και να βρεις την χρυσή τομή επικοινωνίας, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Το ταίρι σου δείχνει πολύ κουρασμένο ψυχολογικά από τις συνεχείς συγκρούσεις που γίνονται και όσο και αν προσπαθεί να σε πλησιάσει, εσύ του φέρεσαι εγωιστικά. Οι singles, είναι καιρός να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες.

Επαγγελματικές
Μπερδέματα, έντονες συζητήσεις και ανακατωσούρα θα επικρατήσει στα επαγγελματικά σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς την Παρασκευή και να σε επηρεάζει αρνητικά. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, πίστεψε στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου και χάραξε μια καινούρια πορεία που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Ξεδίπλωσε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσες. Μην διστάσεις να προχωρήσεις αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδιά σου, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται στον Υδροχόο μέχρι την Παρασκευή και διευκολύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου, η αρνητική όψη του Άρη με τον Ουρανό (και οι δύο από τον Κριό) που πραγματοποιείται μεσοβδόμαδα, θα σε πλημμυρίσει με μία έντονη ανασφάλεια, κυρίως όσον αφορά στα εισοδήματά σου, που ρίχνει αισθητά την ψυχολογία σου. Η αβεβαιότητα και ο φόβος μήπως χάσεις κερδοφόρες ευκαιρίες θα σου δημιουργήσει επιπρόσθετο άγχος αυτές τις ημέρες. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν και προχώρα με όπλα τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Εστίασε την προσοχή σου στους στόχους σου και μην πανικοβάλλεσαι όταν βγαίνεις λίγο έξω από τα χρονικά όρια που έχεις θέσει. Ακόμη κι αν χάσεις κάποιες ευκαιρίες, είναι σίγουρο ότι θα αντικατασταθούν από νέες, ακόμα πιο ελπιδοφόρες.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να επιφέρει περίεργες διαφωνίες με τον σύντροφό σου και πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να αποφύγεις να πεις λόγια που δεν εννοείς. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κάποια παράπονα που θα σου εκφράσει και οφείλεις να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Προσπάθησε επίσης να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις την απομάκρυνση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας με όσο πιο δραστικούς τρόπους μπορείς. Αν είσαι single, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς αργότερα. Άφησε να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να γνωριστείς καλύτερα μαζί τους και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις.
Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί επαγγελματικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Ασχολήσου περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν για να μπορέσεις να είσαι δημιουργική και παραγωγική, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και μόνο έτσι μπορείς να την εξασφαλίσεις. Στον οικονομικό σου τομέα, θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές για το πώς θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα σου έρθουν και να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις πολλές καταστάσεις στη ζωή σου, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείς. Πριν ξεκινήσεις να υλοποιείς σκέψεις και ιδέες, θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι έχουν ωριμάσει απόλυτα μέσα σου κι έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένη. Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από την Παρασκευή και μετά, συνιστά να αφήσεις τα πρόωρα σχέδια να ωριμάσουν, ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα τα πετύχεις αργότερα. Είναι καλύτερα να κάνεις βήματα αργά και σταθερά, παρά ένα ριψοκίνδυνο μεγάλο άλμα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σύστημα της εβδομάδας θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα απέναντι στον σύντροφό σου. Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σου και να σε επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους... Οι singles του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούριες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή θα χαρίσει εύνοια στα επαγγελματικά σου σχέδια. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει να δεις τη θετική πλευρά της ζωής, για να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις κάνει για την κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Θα ξεφύγεις από τον κατεστημένο τρόπο ζωής, που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου και θα επιδιώξεις την εξέλιξή σου με ενέργειες, που θα αφορούν το γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαι προσεχτική όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου και να μην ρισκάρεις τα χρήματά σου σε επενδύσεις, που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

ΛΕΩΝ
Η θετική όψη που πραγματοποιείται την Τρίτη ανάμεσα στον Άρη με τον Δία από το ζώδιό σου σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και σε γεμίζει φιλοδοξία και αποφασιστικότητα. Βάλε προτεραιότητες και ετοιμάσου για τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να αναλάβεις νέα εγχειρήματα και να αντιμετωπίσεις τις ενδιαφέρουσες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Η τύχη είναι στο πλευρό σου και η πρόοδος μπορεί να μην έρθει ξαφνικά στην ζωή σου, αλλά με αργά και σταθερά βήματα θα βελτιώσει κατά πολύ τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές
Σήμερα δεν θα πρέπει να αφήσεις τον εγωισμό σου να κυριαρχήσει στη σχέση σου. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, γιατί ούτε και εσύ είσαι άψογη απέναντί του. Αν είσαι single, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες για τη ζωή σου. Θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσουν, ενώ και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν είναι καθόλου απίθανο να εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα!

Επαγγελματικές
Σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες και έντονες κοινωνικές συναναστροφές θα ευνοήσουν το οικονομικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο μέχρι την Παρασκευή και να ευνοεί αισθητά τις "επαγγελματικές" σου επικοινωνίες. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να παρακινήσεις τους συνεργάτες σου να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Θα έχεις θετικά αποτελέσματα, αφού θα πετύχεις τις ριζικές αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση, όμως θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και θα αποκτήσεις καινούριες ευθύνες. Στα οικονομικά σου απόφυγε να ρισκάρεις σε επενδύσεις και καινούρια ανοίγματα, γιατί θα έχεις αρνητικές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό με τις εξελίξεις που θα σου φέρει τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Έχοντας την εύνοια του κυβερνήτη σου Ερμή που θα κινείται μέχρι την Παρασκευή στον Υδροχόο, μπορείς να αποκτήσεις πολλές χρήσιμες κοινωνικές επαφές, αλλά και να βελτιώσεις αισθητά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Η τύχη θα ευνοήσει επίσης και τα οικονομικά σου ζητήματα την Τρίτη, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Άρη με τον Δία.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό για τελευταία εβδομάδα θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις την επικοινωνία, να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα κλίμα τρυφερότητας και στοργής ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Οι singles  θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο...

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό οργανώνει για εσένα μια σειρά από ευκαιρίες με θετικές προοπτικές εξέλιξης στην επαγγελματική σου ζωή. Θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά αν αποφύγεις προστριβές και διαπληκτισμούς δεν θα έχεις αρνητικές εξελίξεις. Θα κάνεις κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και θα πρέπει να είσαι προσεκτική απέναντι στις καινούριες ευθύνες και υποχρεώσεις, γιατί θα έχεις δυσκολίες και αναποδιές και δεν θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου και θα πάρεις λίγο τα πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ
Μία εβδομάδα με έντονες διακυμάνσεις θα είναι αυτή για το ζώδιό σου. Από τη μία η θετική όψη του Άρη με τον Δία, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στα επαγγελματικά σου. Από την άλλη, η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από την Παρασκευή και μετά, θα προκαλέσει καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη των σχεδίων σου, που θα σε εκνευρίσουν και θα θολώσουν την κρίση σου. Μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου και δούλεψε σκληρά για να καταφέρεις να πάρεις όσα περισσότερα καλά μπορείς.

Αισθηματικές
Μεγάλη προσοχή χρειάζονται τα αισθηματικά σου, γιατί υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παρασυρθείς και να υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς, με αποτέλεσμα να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση που διατηρείς και να πληγώσεις τον σύντροφό σου ανεπανόρθωτα. Οι singles του ζωδίου θα απολαύσετε την ανεξαρτησία σας και η σεξουαλικότητα σας θα ανέβει στα ύψη.

Επαγγελματικές
Θετικές είναι οι εξελίξεις που σε περιμένουν στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις τώρα στην στήριξή τους. Μπορείς να αναλάβεις οποιοδήποτε νέο εγχείρημα σου ανατεθεί και να το φέρεις εις πέρας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πάντα με την βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, φέρσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις καταχρήσεις που θα σε αποσυντονίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, ώστε να διαμορφώσεις και να εξασφαλίσεις μία καλύτερη καθημερινότητα για εσένα και την οικογένειά σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να εξετάσεις όλους τους παράγοντες και να μην βιαστείς, κυρίως αν πρόκειται για οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Επαγγελματικά θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και θα πρέπει να τα μελετήσεις πολύ καλά, γιατί οι αποδόσεις που θα έχεις μελλοντικά, θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να βάζεις κοινούς στόχους με τον σύντροφό σου κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματά του. Αν είσαι single, θα νιώσεις έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είσαι έτοιμη όμως, γιατί θα συναντήσεις αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούριο άμεσα... Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή θα προκαλέσει μικροεμπόδια και εντάσεις με συνεργάτες και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα στα επαγγελματικά σου, όμως μην τους δίνεις περισσότερη σημασία από αυτή που τους αξίζει. Μάθε να αξιοποιείς τις ικανότητές σου, για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στη ζωή σου και να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει. Από την Παρασκευή και μετά, με τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να μείνουν αναξιοποίητες, γιατί αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να επεκταθείς στο χώρο σου και να εδραιωθείς καλύτερα. Πρόσεξε όμως μην ασκήσεις πίεση στους συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις εντάσεις και προστριβές μαζί τους, πράγμα που καθόλου δεν σε συμφέρει. Στα οικονομικά σου θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα σου, για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα πάντα μπορείς να περιμένεις να συμβούν στην ζωή σου αυτήν την εβδομάδα. Την Τρίτη, η θετική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης από τον Κριό με τον κυβερνήτη σου Δία από τον Λέοντα, θα σε βοηθήσει σημαντικά να δρομολογήσεις αποτελεσματικά τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά. Εσύ από την μεριά σου, πρέπει να έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες και να αφουγκράζεσαι τα μηνύματα που σου έρχονται, ώστε να τα αξιοποιήσεις δεόντως. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και πίστεψε στην διαίσθησή σου, που αυτήν την περίοδο είναι αλάνθαστη!

Αισθηματικές
Στην ερωτική σου ζωή θα βγάλεις ζήλιες και κτητικότητα στον σύντροφό σου και αν δεν προσέξεις, με την συμπεριφορά αυτή θα έχεις εκρήξεις και εντάσεις, που πολύ πιθανό θα σε οδηγήσουν στο χωρισμό. Γι’ αυτό θα πρέπει να αλλάξεις τακτική και χαρακτήρα, αν θέλεις να μην χαλάσεις την προσωπική σου ευτυχία. Οι singles έχετε πάρει πια τις αποφάσεις σας, αφήνοντας πίσω τις πληγές του παρελθόντος. Καιρός είναι λοιπόν να προχωρήσετε μπροστά και να κυνηγήσετε νέα ερωτικά ξεκινήματα, που θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αυτή την εβδομάδα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές, πράγμα που θα σε κάνει να ξαναβρείς την όρεξη σου για δουλειά. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούριες επενδύσεις, αλλά πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, θα πρέπει να τα εξετάσεις λεπτομερώς για να δεις, αν σε συμφέρουν ή όχι. Το Σαββατοκύριακο, με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, προσπάθησε να διευθετήσεις κάποια δανεικά που σου χρωστούν ή χρωστάς και να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δυσκολίες που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα είναι περισσότερο οικονομικού χαρακτήρα και ιδιαίτερα σε οφειλές ή υποθέσεις, που έχεις κοινές με την οικογένειά σου. Σε αυτόν τον τομέα η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές. Στους υπόλοιπους τομείς, δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες δυσκολίες και τα πάντα θα κυλήσουν σχετικά ομαλά. Σοβαρές προοπτικές ανοίγονται στα αισθηματικά σου για να πας ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση σου ή οι singles του ζωδίου να ξεκινήσετε τώρα έναν ελπιδοφόρο δεσμό.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, είναι μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων για τη σχέση σου και αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στη συμπεριφορά σου και στα λόγια που λες. Βέβαια, αν είσαι αισιόδοξη και κινηθείς με γνώμονα το συναίσθημα σου, οι αλλαγές που θα κάνεις τώρα θα σε μονιάσουν περισσότερο μαζί του.Όσο για τις singles του ζωδίου, η διάθεσή σας θα είναι ρομαντική, θα γοητεύσετε το περίγυρο με την ανανεωμένη εμφάνισή σας και θα έχετε πολλές κατακτήσεις, που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα στη ζωή σας με άλλο μάτι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με τις δικές σου δυνάμεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου, γιατί είναι στο χέρι σου να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να λάβεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Να είσαι προσεκτική στις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνεις στη δουλειά σου, γιατί θα είναι δύσκολο να διακρίνεις από την αρχή ποιες θα είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Επειδή υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου, αλλά στο τέλος θα καταφέρεις μέσα από δυσκολίες να τα θέσεις σε εφαρμογή και να πετύχεις αυτά που θέλεις, ιδιαίτερα τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή για εσένα συνιστά να αποκοπείς από το παρελθόν και να δημιουργήσεις χώρο για καθετί καινούριο στη ζωή σου. Χρειάζεσαι επειγόντως μία ανανέωση και τώρα που ο Ερμής κινείται για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, δημιουργεί όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να την κάνεις. Ίσως μία νομική διαδικασία που σε ταλαιπωρεί καιρό, τώρα να πάρει την τελική της μορφή και να σε ξελαφρώσει. Από την Παρασκευή και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα αποσυρθεί από το ζώδιό σου και θα εισέλθει στους Ιχθείς, πρέπει να είσαι συγκρατημένη και να προσέχεις πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις σου, γιατί οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και δεν πρέπει να τις αφήσεις να αναπτυχθούν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα κρέμεται σε τεντωμένο σχοινί αυτήν την εβδομάδα, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό την Τετάρτη και σε επηρεάζει αρνητικά και έντονα. Αν είσαι δεσμευμένη, προτίμησε την σιωπή αυτές τις ημέρες στη σχέση σου και προσπάθησε να είσαι τρυφερή και ρομαντική απέναντι στον σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες και εντάσεις, που πολύ εύκολα μπορούν να οδηγήσουν και τους δύο σας στα άκρα. Οι singles, θα πρέπει να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας και να μην φοβάστε την δέσμευση, γιατί ανήκετε στους τους ανθρώπους που έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες στα προσωπικά τους το τελευταίο χρονικό διάστημα και πρέπει να αποβάλλετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό για να δεις πού έχεις κάνει λάθη και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα κλείσεις τα κεφάλαια που έχεις ανοίξει στο παρελθόν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να βάλεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Θα πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί θα συναντήσεις κάποια εμπόδια στο δρόμο σου. Μην χάσεις το κουράγιο σου, γιατί θα είναι προσωρινά και από την άλλη εβδομάδα οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν και θα μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις όλα στο χρόνο που θέλεις. Οικονομικά, φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση των χρημάτων σου, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή σε ενθαρρύνει να αξιολογήσεις αυτά που ήδη έχεις πετύχει μέχρι τώρα και να δεις τι περισσότερο μπορείς να κάνεις από εδώ και στο εξής. Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχουν γίνει σωστά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διορθώσεις. Αν πάλι νιώθεις ότι κάποιος ή κάτι έχει φρενάρει την πρόοδό σου, από την Παρασκευή και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, οι μέρες είναι ιδανικές για να ξαναβάλεις "μπρος", καθώς τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει πια την πορεία σου προς την επιτυχία. Τυχόν οικογενειακά προβλήματα θα λυθούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αισθηματικές
Οι πλανήτες την εβδομάδα αυτή θα επιφέρουν χαρούμενες αλλαγές στον ερωτικό τομέα με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις για εσένα. Μπορείς αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας και να βάλεις πλώρη για την απόκτηση κάποιου απογόνου ή ακόμη και για την επισημοποίηση του δεσμού σου, αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Οι singles, να ξέρετε ότι ο έρωτας θέλει θάρρος... Αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Καινούριες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία στον επαγγελματικό σου τομέα, παρόλο που η αρνητική όψη του Άρη με τον Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα, θα σου επιφέρει ένταση και απρόοπτα γεγονότα. Από την Παρασκευή και μετά όμως, με τον Ερμή να σε υποστηρίζει σθεναρά, αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα συμβούν και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις τα προβλήματα που έχεις με επιτυχία και να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στην επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα, θα δεχτείς την βοήθεια και την στήριξη των συνεργατών σου πάνω στο έργο που σου έχουν αναθέσει, για να μπορέσεις να τελειώσεις στο διάστημα που σου έχει ζητηθεί. Στα οικονομικά σου δεν θα υπάρξουν έντονες διακυμάνσεις, αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτική με την διαχείριση των χρημάτων σου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη