Κομοτηνή: Το πολυτελές διαμέρισμα έκρυβε ένοχα μυστικά - Η τελευταία επίσκεψη έφερε βροχή συλλήψεων!

Κάτοικοι της περιοχής δήλωναν έκπληκτοι από τις αποκαλύψεις, για αυτά που συνέβαιναν στα ενδότερα του καταστήματος

Στην πορνεία εξωθούσαν νεαρές Βουλγάρες δύο άνδρες στην Κομοτηνή, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των Αστυνομικών το βράδυ της Τετάρτης. Πρόκειται για έναν 45χρονο και έναν 30χρονο από τη Βουλγαρία, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχεδιάστηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν, σε διαμέρισμα της Κομοτηνής, οι δύο δράστες, διότι εντοπίσθηκαν να προάγουν στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο αλλοδαπές Βουλγάρες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο διαμέρισμα και παρέδωσε στον 45χρονο, παρουσία του 30χρονου, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά, σε δωμάτιο του σπιτιού, με μία από τις αλλοδαπές.

Στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκε το ανωτέρω προσημειωμένο χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία και κατασχέθηκαν.  Σε βάρος των δύο αλλοδαπών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων». Σημειώνεται ότι ο 45χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη