Σκόπελος: Τραγουδιστής πέθανε μέσα σε πλοίο - Συγκίνηση για τον θάνατο του Ταξιάρχη Μέρου!

«Έσβησε » σε ηλικία 70 χρόνων ο Ταξιάρχης Μέρος, μία από τις πιο γνωστές μουσικές φωνές του Βόλου που διακρίθηκε τραγουδώντας κυρίως Rock και Soul...

καθώς με τη φωνή του σφράγισε πραγματικά μία ολόκληρη εποχή. Ο Ταξιάρχης Μέρος τους τελευταίους μήνες, ζούσε στη Σκόπελο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί παρά πολύ ενώ στις αρχές της εβδομάδας , γιατρός του Κέντρου Υγείας της Σκοπέλου που τον επισκέφτηκε στο σπίτι, του συνέστησε να ακολουθήσει συγκεκριμένη θεραπεία, συναντώντας όμως την παντελή απροθυμία του να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Χθες το πρωί γιατρός που ειδοποιήθηκε από περίοικους μετέβη εκ νέου στο σπίτι του, όπου και διαπίστωσε ότι ο οργανισμό του ήταν πλήρως εξασθενημένος και ότι είχε «βυθιστεί» σε ηπατικό κώμα. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Βόλο συνοδεία γιατρού καθώς κρίθηκε ως επιβεβλημένη η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Βόλου.

Δυστυχώς ο Ταξιάρχης Μέρος δεν άντεξε και εν πλώ στο μέσο της διαδρομής ενώ μεταφέρονταν με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο, άφησε την τελευταία του πνοή. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου ενώ σήμερα θα διαταχθεί νεκροψία- νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Ταξιάρχης Μέρος, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς Βολιώτες τραγουδιστές που μεσουράνησε τη δεκαετία '60 και '70. Ήταν μέλος του συγκροτήματος «Μάστερς» μαζί με το Γιώργο Λυμπεράκη,τον Δημήτρη Πετρή, τον Παύλο Ζαχόπουλο, το Φώτη Αρσενόπουλο και τον Κώστα Κολύγα.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη