Η συγκλονιστική μαρτυρία για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Μου ζήτησε βοήθεια

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, πριν από 15 ημέρες, από τα Γιάννενα.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με προσοχή την κατάθεση μίας γυναίκας, η οποία μένει κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή, όπου φοιτούσε ο Βαγγέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατέθεσε στην αστυνομία ότι το βράδυ της εξαφάνισης βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, όταν ένας νεαρός την πλησίασε και της ζήτησε βοήθεια. 

Φαινόταν να έχει χάσει το δρόμο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μάρτυρας, η οποία υποστηρίζει ότι ο νεαρός έμοιαζε στον 20χρονο Βαγγέλη.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το παιδί φεύγοντας την ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει μετά από πέντε λεπτά, κάτι ωστόσο που δεν έκανε.

Πάντως, παρά τις συνεχείς έρευνες των αστυνομικών στα Γιάννενα αλλά και την Αθήνα, έως τώρα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του 20χρονου που να δίνει ελπίδες στην οικογένεια και τους φίλους του. 

ΕΔΕ στη Γαλακτοκομική Σχολή
Στο μεταξύ, την διενέργεια ΕΔΕ διέταξε ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «Δήμητρα» για την υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη.

Η ΕΔΕ διενεργείται από τριμελή επιτροπή με επικεφαλής το Νομικό Σύμβουλο Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Μεταξύ των άλλων αναμένεται να διερευνηθεί το ζήτημα του εκφοβισμού που φαίνεται ότι ασκούσαν στο νεαρό σπουδαστή άλλοι συμφοιτητές του και οι πιθανές ευθύνες της διοίκησης. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη