Πάτρα: Η οικογένεια του Παύλου Στυλιανού ζητάει δικαίωση – Πώς χάθηκε ξαφνικά ο δικός τους άνθρωπος

Δικαίωση για τον ξαφνικό θάνατο του δικού τους ανθρώπου, πριν από δύο χρόνια, ζητάει η οικογένεια του άτυχου Παύλου Στυλιανού από την Πάτρα.

Ο Παύλος Στυλιανός πέθανε στις 22 Ιανουαρίου 2013 μετά από καρδιακό επεισόδιο. Έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο Νοσοκομείο, αλλά τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στον πεζόδρομο της οδού Γεροκωστοπούλου εμπόδιζαν το ασθενοφόρο.

Πριν λίγες ημέρες, τα παιδιά, η αδελφή και η σύζυγος του Παύλου Στυλιανού υπέβαλλαν μήνυση κατά του Δήμου Πατρέων, κατά της Περιφέρειας και κατά των ιδιοκτητών - οδηγών, τεσσάρων αυτοκινήτων τα οποία ήταν παράνομα σταθμευμένα και εμπόδιζαν την κίνηση του ασθενοφόρου.

Στην μηνυτήρια αναφορά οι ενάγοντες υποστηρίζουν πως ο Παύλος Στυλιανός αντιμετώπισε μία ιάσιμη κατάσταση (με βάση το ιστορικό του) όμως η μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου στο σημείο (λόγω των εμποδίων) συνέτεινε στο να γίνει το μοιραίο.

Μάλιστα επικαλούνται και μαρτυρίες των μελών του πληρώματος του ασθενοφόρου πως «αν είχε μεταφερθεί έγκαιρα θα είχε διαφύγει τον κίνδυνο»! Εκτός από τους οδηγούς των αυτοκινήτων, μηνύουν και τον Δήμο και την Περιφέρεια για τα σταθερά κολωνάκια που είχαν τοποθετηθεί.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη