Καρδίτσα: Την σκότωσαν για να της κλέψουν μία τηλεόραση - Σοκάρουν οι ομολογίες των 4 δραστών της στυγερής δολοφονίας!

Οι αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία - Οι δράστες άφησαν νεκρή τη γυναίκα μέσα στο σπίτι της...

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, εγκληματική ομάδα, η οποία ενέχεται στην διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, καθώς και στη δολοφονία 95χρονης γυναίκας μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Όπως διαπιστώθηκε οι 4 δράστες τη νύχτα της 3ης Φεβρουαρίου, διέρρηξαν παράθυρο του σπιτιού και αφού τοποθέτησαν στο στόμα της ηλικιωμένης ένα μαντήλι, συνεπεία του οποίου επήλθε ο θάνατός της, αφαίρεσαν μία τηλεόραση και διέφυγαν.

Οι δράστες ηλικίας από 22 έως 32 ετών συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, της ανθρωποκτονίας, καθώς και της διάπραξης ληστειών και διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, διακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω δράστες, είχαν συγκροτήσει, από αρχές του τρέχοντος μήνα, δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα, σκοπός της οποίας ήταν η συστηματική διάπραξη ληστειών και κλοπών.

Χαρακτηριστικό της μεθοδολογίας που ακολουθούσαν τα μέλη της ομάδας είναι ότι εισέρχονταν σε οικίες, στις οποίες διέμεναν ηλικιωμένα άτομα, είτε από ανασφάλιστα παράθυρα είτε παραβιάζοντας τις πόρτες και τα παράθυρα, ενώ στη συνέχεια, εφόσον γίνονταν αντιληπτοί, με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος των ενοίκων, αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη