Μεσσηνία: Σκότωσε τον αδερφό του με μαχαίρι - Ξέσπασε σε λυγμούς όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου!

Το δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου που σκότωσε τον αδερφό του...

Με μεγάλη ανακούφιση άκουσε ο 42χρονος που αρχικά είχε κατηγορηθεί πως σκότωσε με πρόθεση τον αδελφό του στο χωριό Δάφνη του Δήμου Μεσσήνης, την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κυπαρισσίας, πως βρισκόταν σε άμυνα και υπερέβη τα όρια αυτά από αμέλεια.

Ο 42χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και καταδικάσθηκε σε 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολή και 8 μήνες φυλάκισης για οπλοφορία και οπλοχρησία επίσης με αναστολή. Σύντομα, δε, θα επιστρέψει στην οικογένειά του, καθώς είχε προφυλακισθεί.

Η τραγική ιστορία, μεταξύ των δύο αδελφών, εκτυλίχθηκε στη Δάφνη το καλοκαίρι του 2013, όταν εν ώρα καυγά ο ένας αδελφός τραυμάτισε τον άλλον με μαχαίρι στο πόδι, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα το θύμα, το οποίο βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 42χρονος από την αρχή τόνιζε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και μάλιστα για τον ίδιο του τον αδελφό, ενώ δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης, διότι μετά το επεισόδιο ο αδελφός του αποχώρησε από το σημείο.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη