Νεκρός ο 22χρονος οδηγός της νταλίκας στην Καλαμπάκα

Το τροχαίο έγινε στο 2ο χιλιόμετρο της Οδού Καλαμπάκας – Μουργκάνι, όταν νταλίκα με πινακίδες κυκλοφορίας από την Πάτρα, που κατευθύνονταν προς τα Ιωάννινα, βρέθηκε σε στροφή εκτός οδοστρώματος και ανατράπηκε.

Αξιωματικοί του Α.Τ. Καλαμπάκας και της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσαν, πριν από λίγο, ότι ο άτυχος 22χρονος οδηγός της νταλίκας στο τροχαίο που συνέβη νωρίτερα το μεσημέρι, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του...

Πάνω από τρεις ώρες άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό με καταγωγή από την Πάτρα.
Τόσο ο τεράστιος όγκος του οχήματος, η κλίση που αυτό πήρε κατά την ανατροπή του, το δένδρο που σφηνώθηκε στην καμπίνα του, όσο και η συμπίεση που δέχθηκε αυτή από την πρόσκρουση,
λειτούργησαν αρνητικά για την όλη επιχείρηση και τελικά για τη ζωή του οδηγού της νταλίκας ο οποίος έφερε πολύ βαριά και σοβαρά τραύματα.


Ειδικότερα, όπως ανέφεραν οι διασώστες-πυροσβέστες, τα πόδια του είχαν σφηνώσει στις λαμαρίνες της καμπίνας και δεν ήταν δυνατή η μετακίνηση του σώματός του. 

Τελικά η σωρός του άτυχου νεαρού οδηγού απεγκλωβίστηκε πριν από λίγο όταν αρχικά ιδιώτης χειριστής φορτωτή από την περιοχή μας προσπάθησε να σηκώσει τη νταλίκα για να συνεχίσουν το έργο τους οι πυροσβέστες 
και στη συνέχεια όταν γερανοφόρο όχημα από την Καρδίτσα έφτασε στο σημείο για να ανασύρει τη νταλίκα.


Ακόμα και τώρα η κίνηση των οχημάτων γίνεται εκ περιτροπής στα δύο ρεύματα και δίνονται οδηγίες από τους αστυνομικούς προς τους οδηγούς να κινούνται προσεκτικά και με χαμηλές ταχύτητες.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη