Στυλίδα: Μυστήριο με το ημίγυμνο πτώμα άντρα - Τι διαπιστώθηκε από τη διενέργεια νεκροψίας!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ζευγάρι εντόπισε το ημίγυμνο πτώμα μέσα στη θάλασσα. Τι προβληματίζει έντονα την αστυνομία...

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για τον νεαρό άνδρα που βρέθηκε νεκρός στη παραλία "Καλόγηρος" της Στυλίδας τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πειραιά, όπου έγινε η νεκροψία νεκροτομή και επέστρεψε πάλι στο νεκροθάλαμο του νοσοκομείου Λαμίας, όπου παραμένει στα αζήτητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση βρέθηκε νερό στα πνευμόνια του νεαρού άνδρα, ωστόσο κάνεις ακόμη δεν μπορεί να πει με βεβαιοτητα πώς έχασε τη ζωή του. Οι Αρχές περιμένουν και τις ιστολογικές εξετάσεις που θα βγουν τις επόμενες ημέρες.

Επίσης και η έρευνα που έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έδωσε κάποιο νέο στοιχείο, αφού ο νεαρός δεν ταυτοποιήθηκε, που σημαίνει ότι δεν ήταν σεσημασμένος. Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Ο νεαρός, που βρέθηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα σε απόσταση λίγων μέτρων από την ακτή, ήταν ημίγυμνος και φορούσε μόνο μια βερμούδα σκούρου χρώματος, τύπου στρατιωτική. Ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο κάτω χείλος.

Τον χτύπησαν και τον πέταξαν αναίσθητο στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί; Ήταν μεθυσμένος πάνω σε σκάφος ή καράβι και έπεσε στη θάλασσα, αφού χτύπησε σε κάποιο σημείο. Έκανε ψαροντούφεκο και χτύπησε σε κάποιο βράχο βουτώντας στη θάλασσα; Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να είχαν συμβεί. Όμως αυτό που παραμένει μυστήριο είναι η μη αναζήτησή του και η μη δήλωση εξαφάνισης από έναν δικό του άνθρωπο...

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη