Αίας Μανθόπουλος: “Άγριος” καβγάς στο δικαστήριο με την πρώην σύντροφό του! Καταδικάστηκε ο ηθοποιός

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε η αίθουσα του δικαστηρίου, όπου εκτυλίχθηκε ένα ακόμη επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Αίαντα Μανθόπουλο και την πρώην σύντροφό του, Δέσποινα Παπαθανασίου, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί. Ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμηση και καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση (με τριετή αναστολή), με αφορμή την εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή τον Μάιο του 2009, κατά τη διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε «εκβιάστρια» την πρώην αγαπημένη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο άγριος καβγάς στο δικαστήριο, έφερε μεταξύ άλλων ξανά στο προσκήνιο τις θλιβερές καταγγελίες περί κακοποίησης του ενήλικου πλέον παιδιού τους και το τεστ DNA για την πατρότητα.

“Όταν γνωριστήκαμε το 1997, εκείνη ήταν πρώην μοντέλο. Ζύγωνε τα 40, ήταν πολύ μεγαλύτερή μου”, είπε ο Αίας Μανθόπουλος. “Δεν ήταν ο τελευταίος άντρας στη Γη για να είμαι μαζί του. Κι εγώ δημοφιλής ήμουν”, σημείωσε η Δέσποινα Παπαθανασίου, που εξετάστηκε πρώτη στο δικαστήριο.


Όπως υποστήριξε, η πρώην σύντροφός του, ο Αίας Μανθόπουλος έβγαινε στα κανάλια και την κατηγορούσε για να πάρει… έναν ρόλο: “Εκείνος ήταν ηθοποιός, εγώ μοντέλο και ασχολιόμουν με δημόσιες σχέσεις. Δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής το 2009, είχε πέσει στην αφάνεια. Ξανάγινε με αυτή την ιστορία. Το είπε και για τα επαγγελματικά του. Ήταν χαμένος και πήρε δύο ρόλους”, αποκάλυψε.

Διατροφή 700 ευρώ

Το πρώην μοντέλο, που σήμερα διοργανώνει συνέδρια, απαντώντας σε ερωτήσεις για το αν ζητούσε χρήματα από τον Μανθόπουλο, περιέγραψε: “Εκείνος στην εκπομπή είπε ότι τον εκβίαζα με το παιδί. Με παρουσίασε ως εκβιάστρια και αδιάφορη μητέρα. Ως προς τη διατροφή συμφωνήσαμε κάποια χρήματα. Όταν βγήκε η απόφαση, ήταν 150.000 δραχμές. Τώρα δίνει 700 ευρώ τον μήνα”.

Η υπόθεση της κακοποίησης του παιδιού...

Σχολιάζοντας την υπόθεση κακοποίησης του παιδιού, ο Αίαντας Μανθόπουλος έκανε λόγο για τρελές απαιτήσεις από την Παπαθανασίου: “Μεγάλη Τρίτη, είχε τις παιδοψυχιατρικές εκθέσεις και Μεγάλη Πέμπτη μου το έδωσε για Πάσχα. Αν κακοποιούνταν σεξουαλικά, θα το έδινε στον κακοποιητή; Έπαιρνε διατροφή. Πήγα δικαστικά, γιατί μου ζητούσε κι άλλα. ήταν τόσο φορτική στις απαιτήσεις της, που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Σχεδόν ένα διαμέρισμα τον χρόνο! Τότε έπαιζα στη «Μάλα» με την κυρία Βίσση. Έκτοτε παίρνω 1,20 ευρώ για κάθε επεισόδιο σε επανάληψη”.

«Διαλύθηκα παντελώς. Τελείωσαν όλα για μένα»!

Σε δραματικούς τόνους έκλεισε (όπως ξεκίνησε) την απολογία του ο Αίας Μανθόπουλος, περιγράφοντας την επαγγελματική κατρακύλα του, αλλά και την ανάγκη του να δει το παιδί του: “Διαλύθηκα παντελώς. Ψυχολογικά, οικονομικά. Η δουλειά στο ναδίρ. Μια δουλειά έκανα στη Λάρισα από το 2003 έως σήμερα. Τελείωσαν όλα για μένα. Έχω να δω το παιδί μου από τότε. Δεν ήθελα ποτέ να τη θίξω. Γι’ αυτό αναγνώρισα αμέσως το παιδί μου. Ήθελα να δίνω χρήματα και να το βλέπω. Σχεδόν 13 χρόνια δεν είχε πατέρα”...

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη