Η 71χρονη γνώρισε τον 17χρονο στην κηδεία του γιου της... και 3 βδομάδες μετά παντρεύτηκαν!

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά... και αυτό το απόφευθεγμα επιβεβαίωσε πανηγυρικά η Almeda Errell και ο 17χρονος Gary

Η Almeda Errell γνώρισε τον νεαρό Gary στην... κηδεία του γιου της και ενώ η κατά τα άλλα πενθούσα μητέρα υπέφερε από αυτή την απώλεια, εντούτοις μόλις τρεις εβδομάδες μετά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Όπως ο ίδιος ο 17χρονος Gary Hardwick δηλώνει, «Το σεξ μαζί της είναι ονειρεμένο»! Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, όταν η Almeda Errell πήγε στην κηδεία του παιδιού της για να του πει το τελευταίο «αντίο», σίγουρα δεν περίμενε πως θα γνώριζε εκεί τον άντρα τον ονείρων της. Ωστόσο, αντικρίζοντας τον νεαρό Gary Hardwick, τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Μετά από μια θυελλώδη σχέση 3 εβδομάδων, το παράξενο ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Αργότερα την ίδια νύχτα, έκαναν σεξ για πρώτη φορά!


Και ο Gary απτόητος συνεχίζει σκανδαλίζοντας ακόμα και τον δημοσιογράφο της εφημερίδας: «Ήταν υπέροχα, καλύτερο κι από τα πιο τρελά μου όνειρα. Είναι πραγματικά η γυναίκα των ονείρων μου και η σωματική πλευρά της σχέσης μας δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη». Τα ίδια ακριβώς συναισθήματα μοιράζεται και η Almeda, η οποία δηλώνει ότι «δεν έχει ξανανιώσει τόσο κοντά με άλλον άνδρα».


Ωστόσο, καταπώς φαίνεται τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικώς, καθότι ο Gary έχει την "κατάλληλη προϋπηρεσία", με γυναίκες που έχουν τα χρονάκια τους, καθώς η προηγούμενη σχέση του είχε κι αυτή τα χρονάκια της, όντας μάλιστα κατά λίγα χρόνια ακόμα μεγαλύτερη, αφού ήταν 77 χρονών!

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο 17χρονος η προηγούμενη σχέση του δεν τον καταλάβαινε με αποτέλεσμα να τσακώνονται συχνά.

Πηγή: newsit.com.cy

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη