Τραγωδία! Έπνιξε από ζήλεια τη 16χρονη έγκυο κοπέλα του

Εφιαλτικό θάνατο στα χέρια του βίαιου φίλου της βρήκε η 16χρονη Kayleigh-Anne Palmer που ήταν σχεδόν 6 μηνών έγκυος.

Ο 21χρονος Aston Robinson τη στραγγάλισε με μαντήλι, σκοτώνοντας και την αγέννητη κορούλα τους Lily-Rose. Καταδικάστηκε σε ισόβια το 2014 και θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 14 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Αυτό που προέκυψε όμως είναι η κρατική αναγλησία, καθώς υπήρχαν πάνω από 20 καταγγελίες στην αστυνομία και σε νοσοκομεία. Υπήρχαν εμφανή σημάδια πως βρισκόταν σε κίνδυνο μετά από δεκάδες ραντεβού σε γιατρούς, 7 αναφορές στην αστυνομία και συνεχή ραντεβού με κοινωνικούς λειτουργούς μεταξύ 2011 και 2014.

Ένας από τους γείτονές τους είχε καλέσει τις αρχές όταν του εξομολογήθηκε πως την είχε κλωτσήσει στο στομάχι ενώ ήταν έγκυος. Αντίστοιχα και οι κοινωνικές υπηρεσίες γνώριζαν πως τη βομβάρδιζε με κλήσεις και της μιλούσε επιθετικά. Αυτό που αποκαλύφθηκε από την έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι πως οι κρατικές υπηρεσίες αγνόησαν τα σημάδια και τη βίαιη συμπεριφορά του Robinson.

"Κανένας επαγγελματίας ή υπηρεσία δεν είχε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβαινε στη ζωή της Kay. Η αστυνομία αξιολογούσε κάθε περιστατικό μεμονωμένα και δεν γινόταν συσχετισμός. Το ίδιο συνέβαινε και στις υπηρεσίες υγείας", αναφέρεται στη σχετική έκθεση.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη