Κατήγγειλε πως βιάστηκε και την απελαύνουν ως ένοχη για σεξ εκτός γάμου!

Μια Ολλανδή που είχε συλληφθεί τον Μάρτιο αφού είπε στην αστυνομία ότι ένας άνδρας τη νάρκωσε και τη βίασε, καταδικάσθηκε σήμερα από δικαστήριο του Κατάρ ότι έκανε σεξ εκτός γάμου και τιμωρήθηκε με φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

Η 22χρονη γυναίκα θα απελαθεί στην Ολλανδία τις ερχόμενες ημέρες, μόλις επισημοποιηθεί η απόφαση, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο η ολανδή πρεσβευτής στο Κατάρ Ιβέτ Μπούργκρεφ-φαν Εχουντ.

Η Ολλανδή καταγγέλλει πως ναρκώθηκε σ' ένα νυκτερινό κέντρο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ντόχα και συνειδητοποίησε ότι τη βίαζαν όταν ξύπνησε σ' ένα άγνωστο διαμέρισμα

Ο άνδρας που η γυναίκα κατήγγειλε για τον βιασμό της, ένας Σύρος το όνομα του οποίου αναφέρθηκε στο δικαστήριο ως Όμαρ Αμπντάλα Αλ-Χάσαν, δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες για παράνομο συναινετικό σεξ και για μέθη δημοσίως και καταδικάσθηκε σε 140 μαστιγώσεις, δήλωσε δικαστικός αξιωματούχος σύμφωνα με το Αλ-Τζαζίρα.

Νομικοί κώδικες που βασίζονται στο ισλάμ ισχύουν στο Κατάρ, το οποίο θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 2022 και αντιμετωπίζει ερωτήματα για το πώς θα τα βγάλει πέρα με την εισροή πολλών οπαδών που πίνουν αλκοόλ στα ποδοσφαιρικά τουρνουά και περιμένουν επιεικείς, δυτικού στυλ κανονισμούς.

"Το επόμενο που θυμάται ήταν ότι ξύπνησε σ' ένα άγνωστο διαμέρισμα όπου συνειδητοποίησε με φρίκη ότι βιαζόταν", είπε ο δικηγόρος της στον ολλανδικό ραδιοσταθμό NOS-Radio 1

Βρισκόταν τότε στο Κατάρ για διακοπές και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία της χώρας. Συνελήφθη στις 14 Μαρτίου και έκτοτε κρατείται με ασαφείς κατηγορίες.

Ο Χάσαν παραδέχθηκε πως έκανε σεξ με τη γυναίκα, αλλά υποστήριξε ότι ήταν συναινετικό, σύμφωνα με πληροφορίες των ολλανδικών μέσων ενημέρωσης.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη