Τραγωδία! Έριξε εσκεμμένα το αυτοκίνητο στον γκρεμό - Πέθανε η δίδυμη αδερφή της

Με την κατηγορία του φόνου της δίδυμης αδερφής της βαρύνεται η Alexandria Duval που έριξε το αυτοκίνητό της στον γκρεμό.

Η 37χρονη έριξε το αυτοκίνητό της από ύψος 60 μέτρων, με τη δίδυμη αδερφή της Anastasia Duval, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η 37χρονη δεν προσπάθησε να φρενάρει πριν επιταχύνει, με αποτέλεσμα να πέσουν στον γκρεμό.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με μάρτυρες, μάλωναν ενώ το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο, με την Anastasia να τραβά τα μαλλιά της δίδυμης αδερφής της. Λίγο μετά είδαν το αυτοκίνητο να επιταχύνει και να πέφτει από τον γκρεμό.


"Η πρώτη μου σκέψη όταν ερχόταν προς το μέρος μας ήταν "μη με χτυπήσεις, μη με χτυπήσεις" γιατί φαινόταν πως ήταν εκτός ελέγχου", δήλωσε ο Lawrence Lau που φοβήθηκε για τη ζωή του. Είδε τις δύο γυναίκες να παλεύουν λίγο πριν από το τραγικό δυστύχημα.

Η Margie Aumaier εξεπλάγη που επέζησε κάποιος της συντριβής όταν είδε το αυτοκίνητο στον γκρεμό. Στο σημείο έφτασαν σωστικά συνεργεία, ενώ σηκώθηκε και ελικόπτερο για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν και να μεταφέρουν τις δύο γυναίκες εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης της Alexandria Duval ανέφερε πως δεν ήθελε να βλάψει τον εαυτό της ή την αγαπημένη της αδερφή. Οι αρχές συνέλαβαν την 37χρονη όταν ανακάλυψαν πως προσπαθούσε να φύγει από το κράτος.


Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη