Φθιώτιδα: Εικόνες ντροπής και άγριος ξυλοδαρμός σε παραλία - Έσπασαν το κεφάλι αστυνομικού!

Σκηνές απείρου κάλλους στην παραλία της Αγίας Μαρίνας - Στο νοσοκομείο ο άτυχος αστυνομικός που δέχτηκε την ομαδική επίθεση...

Εκτός έλεγχου η κατάσταση με τους Ρομά στην παραθαλάσσια περιοχή της Αγίας Μαρίνας όπου και φέτος το καλοκαίρι κάτοικοι, επαγγελματίες και επισκέπτες, έχουν φτάσει στα όριά τους. Χθες το μεσημέρι (26-06-2016) μια ομάδα τσιγγάνων είχε εγκατασταθεί στην παραλία και με τη συμπεριφορά τους έδιωξαν όλους λουόμενους. Οι περισσότεροι μεθυσμένοι με τη μουσική στη διαπασών, είχαν σπάσει μπουκάλια μέσα στον κεντρικό δρόμο, είχαν αφοδεύσει στα πεζοδρόμια που κάνει βόλτες ο κόσμος, ενώ είχαν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο την παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τους πλησίασε, τους είπε ότι είναι ο πρόεδρος της κοινότητας και τους ζήτησε ευγενικά να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια όταν έμαθαν ότι είναι και αστυνομικός εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν όλοι μαζί. Την ώρα που τον είχαν ρίξει ένας του άνοιξε με μια πέτρα το κεφάλι και μια γυναίκα τον χτύπησε με ένα μεγάλο ξύλο στο χέρι. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο πρόεδρος διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Στυλίδας όπου του έκαναν ράμματα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στη διάθεση της τα στοιχεία τουλάχιστον ενός αυτοκινήτου.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη