Σοκάρουν οι περιγραφές της 26χρονης Βουλγάρας για τη δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε σε καταψύκτη! “Τον σκότωσε γιατί κακοποιούσε το παιδί"

- Στην προανακριτική της κατάθεση η γυναίκα που γνώριζε τη σύζυγο του 63χρονου
- Η 26χρονη Βουλγάρα ήταν στο μπαλκόνι, την ώρα που μέσα στο διαμέρισμα σκότωναν τον ναυτικό 
- “Μου είχε πει ότι γι' αυτό θα μου έδινε 3 χιλιάδες ευρώ, όμως δεν μου τα έδωσε ποτέ” 
- “Είχαν συμφωνήσει να δώσει στο Ρουμάνο και τους συνεργούς του 14.000 ευρώ για να τη βοηθήσουν να σκοτώσει τον άντρα της“
- Αυτήν την ώρα βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας

Συγκλονιστικές περιγραφές της στυγερής δολοφονίας του 63χρόνου ναυτικού, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο έχει βρεθεί νεκρός στον καταψύκτη του σπιτιού, περιλαμβάνει η προανακριτική κατάθεση της 26χρόνης Βουλγάρας η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση και αυτή την ώρα απολογείται ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία ακόμα δεν είναι γνωστό εάν θα επιβεβαιώσει όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς και ενώπιον της ανακρίτριας, περιέγραψε προανακριτικά πως γνώρισε την 49χρόνη σύζυγο του ναυτικού η οποία αναζητείται και στη συνέχεια με την βοήθεια ομόεθνων τους τοποθέτησαν το πτώμα μέσα στον καταψύκτη. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η 49χρονη της είχε εκμυστηρευτεί ότι ο ναυτικός κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί."Κατάλαβα ότι η 49χρονη ομοεθνής μου ήταν πολύ νευριασμένη με τον άνδρα της και όταν τη ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι ο άνδρας της είχε πειράξει σεξουαλικά το παιδί. Μάλιστα μου είχε πει ότι αυτός έδινε φάρμακα στο παιδί για να κοιμάται και για να μπορεί να του κάνει κακό. Όπως μου είπε η 49χρονη είχε πάει το παιδί σε γιατρό και της είχε πει ότι όντως το είχε πειράξει» ανέφερε προανακριτικά η κατηγορούμενη.

Η κατηγορούμενη περιέγραψε στους αστυνομικούς πως η 49χρόνη έπεισε τον άνδρα της να πάει σπίτι λέγοντας του πως το παιδί δεν ήταν καλά και είχε πυρετό: «Αυτό ήταν ψέμα, το έκανε για να τον κάνει να ανεβεί στο σπίτι. Τελικά την πίστεψε και ήρθε. Εγώ είχα πάει στο σπίτι της γιατί εκείνη μου το είχε ζητήσει. Μου είχε πει ότι ήθελε να κρατάω στο μπαλκόνι το παιδί για να μην βλέπει όσα θα γίνονταν. Μου είχε πει ότι γι' αυτό θα μου έδινε 3 χιλιάδες ευρώ, όμως δεν μου τα έδωσε ποτέ ούτε εγώ τα ζήτησα» ανέφερε η κατηγορούμενη.

Σοκάρει η περιγραφή της δολοφονίας

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της για τη σκηνή της «επίθεσης» σε βάρος του ναυτικού. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι όταν το θύμα ανέβηκε στο διαμέρισμα, οι συνεργοί της συζύγου του άρχισαν να τον χτυπούν. «Κάποια στιγμή ανέβηκε ο άνδρας της στο σπίτι και άκουσα από μέσα να τον χτυπάνε. Ήταν πια αργά για να φύγω, νόμιζα ότι θα τον τρόμαζαν λίγο. Αφού τον χτύπησαν μετά είχε ησυχία. Μπήκα στο σπίτι μετά από λίγη ώρα και ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ξέρω να σας πω ποιος τον χτύπησε, δεν ήμουν μέσα. Μόλις με είδε η 49χρονη μου είπε να πάω μαζί της στο δωμάτιο και εκεί μου έδειξε έναν άνδρα που του είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια με κάτι σαν ταινία και στο κεφάλι του είχαν βάλει ένα πανί.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα με το κατεψυγμένο πτώμα – Από 3.000 ευρώ πήραν οι δολοφόνοι του

Ο άνδρας αυτός φαινόταν να ανασαίνει και η 49χρονη τον κλωτσούσε και το έλεγε: "Τα ίδια χάπια που έδινες στο παιδί μου, αυτά θα δώσω και σε σένα τώρα που έπεσες στα χέρια μου". Η 26χρονη Βουλγάρα υποστηρίζει ότι μετά από λίγες ημέρες πληροφορήθηκε ότι ο άτυχος ναυτικός είχε πεθάνει:"Δυο-τρεις μέρες μετά συναντήθηκα με την 49χρονη και το παιδί της. Τότε μου είπε ότι ο άνδρας της έχει πεθάνει. Μου ανέφερε ότι του έδωσε κάποια χάπια για να ηρεμήσει, να μην κουνιέται και να κοιμηθεί. Μου είπε επίσης ότι ήθελε να βρει κάποιον να της πουλήσει έναν καταψύκτη. Δεν κατάλαβα τι τον ήθελε τον καταψύκτη και γι' αυτό της έδωσα το τηλέφωνο ενός φίλου μου Βούλγαρου που κάνει μετακομίσεις. Σε αυτόν έδωσε γύρω στα 400 ευρώ, όμως, όπως μου είπε αυτός, όταν έβαλε τον καταψυκτη μέσα στο σπίτι η 49χρονη μαζί με έναν άλλον Βούλγαρο που δεν τον ξέρω του είπε ότι θα του έδινε άλλα 3.000 ευρώ για να βάλουν στον καταψύκτη τον νεκρό άνδρα της».

Η 26χρονη παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι γνώρισε στην 49χρονη έναν Ρουμάνο φίλο της για να την βοηθήσει. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς κατάλαβε ότι ο Ρουμάνος και κάποιοι άλλοι φίλοι του θα βοηθούσαν την 49χρονη να σκοτώσει τον ναυτικό. Μάλιστα, κατέθεσε ότι είχαν συμφωνήσει να δώσει στο Ρουμάνο και τους συνεργούς του 14.000 ευρώ. Δυο μέρες μετά η 49χρονη τηλεφώνησε στη νεαρή Βουλγάρα και στον Ρουμάνο φίλο της και τους είπε να πάνε στο σπίτι της. Τότε άρχισε να τηλεφωνεί στον ναυτικό για να έρθει στο σπίτι, λέγοντας ότι το παιδί τους είναι άρρωστο.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη