Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι 12 Ιουλίου 2016! Ποια είναι τα καλά νέα για το ζώδιό σου;

Το διάστημα αυτό η ευαισθησία και ο ρομαντισμός θα είναι ιδιαίτερα αισθητά και πολλά άτομα θα νιώσουν την ανάγκη να συσφίξουν τους δεσμούς τους με το οικογενειακό τους περιβάλλον, να επισκεφτούν οικεία τους πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή να αναζητήσουν τις ρίζες τους. Μεγαλύτερη οικειότητα και ισορροπία θα δημιουργηθεί στις αισθηματικές σχέσεις, ενώ στις νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο
Από τη νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι).

ΚΡΙΟΣ
Στις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σου και να βρεθείς σε μέρη γνώριμα που σου δημιουργούν ασφάλεια. Η αναζήτηση της αληθινής αγάπης θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα είτε να αναζωπυρώσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί, είτε να επιδιώξεις τη συμβίωση (ή και το γάμο) με ένα πρόσωπο που σου προσφέρει συναισθηματική ισορροπία. Αν είσαι single, οι νέες γνωριμίες υπόσχονται πολύ θετικές προοπτικές αυτό το διάστημα. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη εξουσιάζει και τον τομέα των οικονομικών σου, καλό θα είναι αυτό το διάστημα να αποφύγεις περιττές σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η δική σου Αφροδίτη περνάει στις 17 Ιουνίου στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα είσαι πιο εξωστρεφής και φιλική με τους γύρω σου και θα αναζητήσεις την παρέα ατόμων που φτιάχνουν τη διάθεσή σου, αλλά και σου προσφέρουν πνευματική διέγερση. Ευχάριστες δραστηριότητες θα σε κρατούν σε εγρήγορση, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα που θα μπουν στην καθημερινότητά σου. Αν μάλιστα είσαι single, μια τέτοια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και μια καινούρια πρόταση για δουλειά. Τέλος, με τη νέα θέση της Αφροδίτης μπορείς να τολμήσεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, που θα σου ταιριάξει απόλυτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 17 Ιουνίου επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 12 Ιουλίου που θα βρίσκεται εκεί, είναι πολύ πιθανό να βρεις νέες πηγές εσόδων και να ξοδέψεις χρήματα για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. Καλό είναι βέβαια να μην το παρακάνεις, αφού ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου μπορεί να προκαλέσει και σημαντικές απώλειες. Το ίδιο διάστημα είναι ιδανικό για να πάρεις άδεια από τη δουλειά σου, να χαλαρώσεις με το σύντροφό σου και να δημιουργήσεις μια νέα οικειότητα μεταξύ σας. Αν είσαι single, υπάρχει πιθανότητα για νέες γνωριμίες που θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα είσαι ιδιαίτερα ελκυστική και δημοφιλής και, σε περίπτωση που είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ρομαντική σχέση που θα εξελιχθεί σοβαρά στο μέλλον. Αν είσαι ήδη δεσμευμένη, ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις το δεσμό σου ή δοκιμάσεις να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις τους στόχους σου, με τη βοήθεια κατάλληλων ατόμων, που θα σε υποστηρίξουν. Θετικές αλλαγές μπορείς να κάνεις και στο χώρο του σπιτιού σου, αλλά και στην εξωτερική σου εμφάνιση.

ΛΕΩΝ
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου και σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Μια ενδοσκόπηση που θα επιδιώξεις αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να δρομολογήσεις αλλαγές που μπορούν να επιτευχθούν με ευκολία, ειδικά μετά τα γενέθλιά σου. Προς το παρόν, ένας κρυφός έρωτας ή η αποκατάσταση μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, αν αυτό το διάστημα είναι απαραίτητο να κάνεις κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, καλό θα είναι να γίνουν με μυστικότητα, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μετά από μια περίοδο έντονων επαγγελματικών προσπαθειών, η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 17 Ιουνίου, σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τους καρπούς των κοπών σου, να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και να χαλαρώσεις, αφιερώνοντας χρόνο σε διασκεδάσεις και φίλους από τους οποίους έχεις απομακρυνθεί. Μέχρι και τις 12 Ιουλίου, η ζωή σου θα αποκτήσει έντονους ρυθμούς, αυτή τη φορά όμως δεν θα σχετίζονται με καθήκοντα και υποχρεώσεις αλλά με απολαύσεις και χαρές. Αν επιθυμείς να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ίσως αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να το πραγματοποιήσεις, αφού οι συνθήκες είναι εξαιρετικά θετικές. Τέλος, όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, τώρα μπορείς να νιώσεις περισσότερο ασφαλής μέσα στη σχέση σου, ενώ αν είσαι single, ίσως αποκαλυφθεί το ερωτικό ενδιαφέρον ενός φιλικού σου προσώπου.

ΖΥΓΟΣ
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 17 Ιουνίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η συγκεκριμένη διέλευση συνιστά να συνεχίσεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις στα επαγγελματικά σου, αφού τώρα μπορείς να έχεις ένα σημαντικό όφελος. Η κατάκτηση μιας ανώτερης θέσης ή και μια σημαντική βελτίωση των αποδοχών σου θα σου δώσουν την δυνατότητα να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Εάν επιδιώκεις μια επαγγελματική αλλαγή, αυτό το διάστημα θα γνωρίσεις άτομα τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν λαμπρές προοπτικές. Η Αφροδίτη δεν αφήνει ανεπηρέαστη και την αισθηματική σου ζωή κι έτσι είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να ενδώσεις σε ένα ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά θετικό διάστημα για σένα που θα σου προσφέρει ευκαιρίες για περιπέτειες, ταξίδια ή και την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Αν είσαι single, η Αφροδίτη πρόκειται να σου φέρει έναν καινούριο έρωτα, με τον οποίο θα αναπτύξεις ένα ισχυρό δεσμό, που θα αντέξει στο χρόνο. Πολλοί Σκορπιοί ωστόσο, είναι πιθανό να αναζωπυρώσουν μια σχέση από το παρελθόν και να δημιουργήσουν νέες, ισχυρές βάσεις. Η μόνιμη εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα αποτελεί επίσης μια μεγάλη πιθανότητα, ειδικά αν υπάρχουν οικεία σου πρόσωπα που ζουν ήδη εκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στην εξυγίανση των οικονομικών σου αλλά και της ερωτικής σου ζωής. Με λίγη προσπάθεια, θα καταφέρεις να αποπληρώσεις χρέη και οφειλές που εκκρεμούν, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείς και την πιθανότητα μιας επένδυσης που θα σου αποφέρει χρήματα στο μέλλον. Θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, θα έχουν επίσης μια καλή έκβαση αυτό το διάστημα. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, τώρα θα γίνει πιο φλογερή και αν είσαι single, ίσως υποκύψεις σε έναν πειρασμό που σε πολιορκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη περνάει στον τομέα των σχέσεών σου στις 17 Ιουνίου και σου δίνει την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί. Μέχρι και τις 12 Ιουλίου, θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο εσύ, αλλά και ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να βάλει νερό στο κρασί του προκειμένου να αποκατασταθεί η ισορροπία. Αν πάλι είσαι single, αυτό το διάστημα μπορείς να κάνεις μια σοβαρή γνωριμία με ένα άτομο που θα ταιριάξεις απόλυτα. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνάει και τον τομέα της καριέρας σου, το ίδιο διάστημα θα υπάρξει βελτίωση και στα επαγγελματικά σου, ενώ ευνοείται και η έναρξη μιας νέας συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη ξεκινάει τη διέλευσή της από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό ίσως πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά, καθώς αφενός θα γίνεις πιο παραγωγική και δημιουργική και αφετέρου θα υπάρξουν περισσότερες προοπτικές προόδου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανέργων που αναζητούν μια νέα δουλειά, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, καθώς ακόμα και μια εργασία που φαίνεται εποχιακή, μπορεί να σου εξασφαλίσει τη μονιμότητα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ένα ταξίδι με το σύντροφό σου μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία της νέας σας ζωής. Τέλος, μπορείς να τολμήσεις μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Αν η είσοδος του Δία εγκαινιάζει μια περίοδο επαγγελματικού οργασμού, η Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το διάστημα από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου για να χαλαρώσεις και να ανακτήσεις τις δυνάμεις, που θα σου χρειαστούν αργότερα. Με την είσοδό της στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς να "παραβλέψεις" για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και σε άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Μια έστω και ολιγοήμερη απόδραση θα αλλάξει εντελώς την ψυχολογία σου και θα σε αναζωογονήσει πραγματικά. Αν μάλιστα είσαι single, καλό θα είναι να αποδεχτείς προσκλήσεις για εξόδους που σου επιφυλάσσουν σημαντικές γνωριμίες. Μια επιθυμητή εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή αυτό το διάστημα.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη