Νήπιο με σεξουαλικές ορμές και γεννητικά όργανα ενηλίκου

Με τη σπάνια πάθηση της πρώιμης ήβης διαγνώστηκε αγοράκι ενός μόλις έτους στην Ινδία. Ο μικρός Akash βρέθηκε να έχει επίπεδα τεστοστερόνης ενός 25χρονου.

Το μικρό αγοράκι έχει γεννητικά όργανα όπως ενός ενήλικα, έχει τρίχες στο πρόσωπο και το σώμα και η φωνή του είναι βραχνή όπως ενός νεαρού άντρα. Οι γονείς του Akash διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά πριν από 6 μήνες.

Τα γεννητικά του όργανα είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται πολύ γρήγορα, ενώ το σώμα του ήταν πολύ μικρότερο σε σχέση με άλλα παιδιά της ηλικίας του. "Σκεφτήκαμε πως ίσως ήταν απλά μεγάλο μωρό και έτσι δεν τον πήγαμε στον γιατρό. Όταν όμως έγινε ενός ετών ήταν εμφανές πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Η πεθερά μου επίσης παρατήρησε πως μεγάλωνε αφύσικα. Τότε τον πήγαμε στον γιατρό", δήλωσε στους Hindustan Times η μητέρα του μικρού αγοριού.

Ο γιατρός του Akash, Vaishakhi Rustagi, εξήγησε στους Hindustan Times πως η πρώιμη ήβη είναι τραυματική για ένα παιδί της ηλικίας του και πως τα κάνει βίαια. "Η μυϊκή του δύναμη αυξήθηκε σε τέτοιο βαθμό που ούτε οι γονείς του δεν μπορούσαν να τον ελέγξουν". Στο αγοράκι χορηγείται πλέον φαρμακευτική αγωγή για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του, τουλάχιστον μέχρι να είναι αρκετά μεγάλο για να καταλάβει την κατάστασή του.

Η πρώιμη ήβη είναι μια σπάνια πάθηση. Η νεότερη μητέρα στον κόσμο, η Linda Medina, γέννησε όταν ήταν 5 ετών και 7 μηνών στο Περού το 1939 και έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Οι γονείς της πίστευαν η κοιλιά της είχε μεγαλώσει εξαιτίας όγκου και έτσι ο πατέρας της την πήγε στο νοσοκομείο. Ένα μήνα αργότερα σόκαρε τον κόσμο γεννώντας ένα αγοράκι, με την 5χρονη να γίνεται η νεότερη μητέρα στην ιστορία.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη