Φωκίδα: Κρεμασμένος σε πλάτανο ο βοσκός που είχε εξαφανιστεί - Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του!

Τον έψαχναν από την περασμένη Παρασκευή που είχε εξαφανιστεί, όταν έφυγε αναστατωμένος από τη φάρμα που δούλευε στη Γραβιά Φωκίδας...

Ο 40χρονος βοσκός, Αλβανικής καταγωγής, δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής ένα τηλεφώνημα που τον αναστάτωσε και ζήτησε από το αφεντικό του άδεια για να φύγει και να πάει στο χωριό Μπράλος, όπου διέμενε ο αδελφός του. Όμως εκεί δεν έφτασε ποτέ και το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Όλες αυτές τις ημέρες εκτός από τους δικούς του ανθρώπους κινητοποιήθηκαν και οι αρχές που χτένιζαν όλη την περιοχή μήπως εντοπίσουν τον άτυχο 40χρονο.

Στις έρευνες συμμετείχε η αστυνομία, η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία με εκπαιδευμένο σκύλο, πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Πολυδρόσου και τον Σταθμό της Άμφισσας. Τελικά σήμερα το πρωί πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Πολυδρόσου εντόπισαν στη θέση "Στριβάδι" κοντά σε ένα ρέμα τον άτυχο 40χρονο κρεμασμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σημείο που βρέθηκε απέχει περίπου 600 μέτρα από τη φάρμα στην οποία εργαζόταν. Ο 40χρονος άνδρας ήταν κρεμασμένος με σχοινί από έναν πλάτανο. Την υπόθεση τώρα θα αναλάβει η Ασφάλεια της Άμφισσας και το εγκληματολογικό της Στερεάς, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη