Το διπλό “χτύπημα” της μοίρας στην Μαρία Τζομπανάκη - Συγκλονίζει η αποκάλυψή για το χωρισμό της και το θάνατο της μητέρας της

Σχεδόν 20 χρόνια μετά το ρόλο σταθμό της Μπέττυς που ενσάρκωσε στην σειρά “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν πρωταγωνιστούσε στο έργο και το διπλό “χτύπημα” της μοίρας που την έκανε να λυγίσει.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να είχε το ρόλο της μοιραία γυναίκας που ζούσε τη ζωή της χωρίς σκοτούρες, στην πραγματικότητα όμως περνούσε πολύ δύσκολα. Εκείνη την περίοδο χώρισε από τον πατέρα του γιου της Ορφέα και έχασε την μητέρα της.

“Χώρισα με τον πατέρα του παιδιού μου και το πιο σημαντικό για μένα έχασα τη μάνα μου τότε, έφυγε νωρίς από καρδιά ξαφνικά, αντέδρασα αντανακλαστικά, έκανα αυτό που κάνει ένας ηθοποιός αγκαλιάζει το ρόλο του, κρατιέται από αυτό... πήγαινα πίσω από τα σκηνικά, έκλαιγα, μου βάζανε την πούδρα και γύριζα πίσω και έπαιζα την Μπέττυ”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή flashback.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη