ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 7 έως 14 Μαρτίου 2016

Τι προβλέπουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για αυτήν την εβδομάδα; Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα που ξεκινά θα μπερδέψει λίγο τα θέλω σου με τις ανάγκες σου. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς στις 9 του μήνα και ο Ερμής που παραμένει στο ίδιο ζώδιο θα γεμίσουν με σύννεφα την κρίση και τη λογική σου και θα σε κάνουν κάπως ευερέθιστη σε ό,τι αφορά προσωπικά σου ζητήματα. Φρόντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πως αισθάνεσαι, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και πολύ εύκολα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν αισθητά. Να ξέρεις πως αν ασχοληθείς παράλληλα με πολλά ζητήματα, κάπου θα κάνεις λάθος. Για αυτό, βάλε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

Αισθηματικές
Μία πολύ ερωτική εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες, σε υποδέχεται. Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε προβληματίζει, η Αφροδίτη που θα εισέλθει στους Ιχθείς το Σάββατο θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε λοιπόν τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αν είσαι single, καλό θα ήταν να κατασταλάξεις πρώτα μέσα σου και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα.

Επαγγελματικές
Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι των επαγγελματικών σου αυτή η εβδομάδα. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τις διεκπεραιώσεις. Επίσης μην σπαταλάς άδικα το χρόνο σου προσπαθώντας να εξισορροπήσεις πράγματα και καταστάσεις σε σχέση με τις συνεργασίες σου. Από την Πέμπτη και μετά θα υπάρχει μία μεγαλύτερη δυσκολία στο να περάσεις αυτά που εσύ νομίζεις σωστά. Κάνε υπομονή και η ώρα σου πλησιάζει! Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα. Τόσο η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Ιχθείς όσο και η Αφροδίτη που θα εισέλθει το Σάββατο στο ίδιο ζώδιο, σου δίνουν μία ακόμη ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με την αισθηματική σου ζωή και να την βάλεις σε νέες βάσεις. Μία έκπληξη θα σε βγάλει από τη ρουτίνα το Σαββατοκύριακο και θα σε κάνει να ξανανιώσεις.

Αισθηματικές
Σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά μαζί του για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Μην αναλώνεσαι σε περασμένα ζητήματα, γιατί αν μη τι άλλο θα έπρεπε ήδη να τα έχεις ξεχάσει. Αν είσαι single, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να κυνηγάς το ανέφικτο και να προσαρμοστείς στην κατάσταση που βιώνεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα και οι πιθανότητες να βρεις σύντροφο θα είναι περισσότερες.  

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι στόχοι και οι ιδέες σου θα μπουν σε καλό δρόμο τις προσεχείς ημέρες και το πλανητικό σκηνικό θα σου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, για αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματική στα λόγια σου και στις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτική στις αγορές και στα έξοδά σου και να μην παρασύρεσαι συνεχώς από την καταναλωτική σου μανία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή με τη Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων την Τετάρτη "χτυπάει" τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τις οδηγεί σε ένα ουσιαστικό επίπεδο. Έτσι, αν περιμένεις την οριστική απάντηση για μία δουλειά ή για την επισημοποίηση μίας σχέσης ή την οριστικοποίηση ενός γάμου, οι εξελίξεις μπορεί να είναι σημαντικές. Βέβαια από το Σάββατο και μετά με την Αφροδίτη να εισέρχεται και αυτή στους Ιχθείς δεν θα αποφύγεις έναν εκνευρισμό ή μία ένταση η οποία θα σε επηρεάσει αρνητικά και θα σου ρίξει την ψυχολογική σου διάθεση.

Αισθηματικές
Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε μαζί. Η παραμονή του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σε προτρέπει να το κάνεις και να βρεις τη γαλήνη που αναζητάς. Μην αργείς λοιπόν και κάνε τις προτάσεις σου για να περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας και να αναθερμάνετε τον έρωτά σας! Αν είσαι single, συνέχισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και πολύ γρήγορα αυτός που θέλεις θα έρθει κοντά σου.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας ένας λαβύρινθος από υποθέσεις και θέματα που ζητούν λύσεις θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο και θα αισθανθείς κάπως άβολα. Πρόσεξε μόνο να αφήσεις λίγο χώρο και στους δικούς σου ανθρώπους, γιατί στην αντίθετη περίπτωση, στο τέλος της εβδομάδας από τις τόσες πολλές ώρες υπερωρίας που θα δουλέψεις μπορεί να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά και έρωτα στην αισθηματική σου ζωή. Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στον Ερμή που παραμένει στους φιλικούς για εσένα Ιχθείς και αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου, φέρνοντάς σου νέες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Από την άλλη, το Σαββατοκύριακο που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ίδιο ζώδιο θα έχεις πολλές κατακτήσεις και αρκετές ευκαιρίες για να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα. Αν είσαι single, δώσε μία ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να έρθει κοντά σου και να γνωριστείτε καλύτερα. Η θεά Τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές
Κάτσε φρόνιμα αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, θα σου πέσει πολλή δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και προστάτευσε τα κεκτημένα σου.

ΛΕΩΝ
Μία ιδιαίτερα κοινωνική εβδομάδα σε περιμένει και θα έχεις αρκετές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις για εκδηλώσεις και φιλικές συνευρέσεις που μπορείς να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς από το άγχος που σε ταλαιπωρεί σχετικά με τον επαγγελματικό σου τομέα. Με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Έκλειψη Ηλίου στα μέσα της εβδομάδας στο ζώδιο των Ιχθύων τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Έχεις όλα τα εφόδια να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να προσέξεις όλες οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και όχι βιαστικές.

Αισθηματικές
Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται για εσένα, καθώς η εβδομάδα αυτή θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά του. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που είναι να έρθει θα έρθει στην ώρα του και από εκεί που δεν το περιμένεις. Η Αφροδίτη πάντως από το Σάββατο και μετά στους Ιχθείς, σου ανοίγει το δρόμο διάπλατα για να το συναντήσεις, το μόνο που σου απομένει είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να το αναγνωρίσεις.

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην αφήνεις άλλο το άγχος να σου κρύβει την αλήθεια. Χαλάρωσε και τόλμησε επιτέλους να δεις με καθαρό μάτι θέματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα σε έπνιγαν, ώστε να καταφέρεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Πρόσθετες υποχρεώσεις έρχονται και αν δεν αποφασίσεις να τις αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς, θα αγχωθείς επικίνδυνα. Στα μέσα της εβδομάδας χρειάζεται να είσαι πιο προσεχτική από τα συνηθισμένα, διότι η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς, θα φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες με τρίτους και ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που επηρεάζουν όμως άμεσα, την πρόοδό σου.

Αισθηματικές
Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς από το Σάββατο και μετά θα σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Σε περιμένει μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα γεμάτη πάθος αλλά και ένταση. Αν είσαι single, κάτι καινούριο εμφανίζεται στον ορίζοντα, αρκεί να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να σταματήσεις να αναζητάς την τελειότητα. Τυχόν επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν καλό είναι να αντιμετωπιστούν με τη δέουσα σοβαρότητα, γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν…

Επαγγελματικές
Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και για αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου τον κυβερνήτη σου από τους Ιχθείς που σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα αρχίσουν σιγά - σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε, μην κάνεις έξοδα και προγραμμάτισε πιο αποτελεσματικά το πλάνο των οικονομικών σου, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΖΥΓΟΣ
Οι μέρες που έρχονται θα είναι έντονες και θα επηρεάσουν τόσο τα επαγγελματικά σου συμφέροντα όσο και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς, θα πρέπει να είσαι προσεχτική με θέματα που αφορούν στην κοινωνική σου πρόοδο και να μην ριψοκινδυνέψεις σε εγχειρήματα που δεν υπόσχονται τίποτε σίγουρο. Η πίεση που θα νιώθεις για ξεκαθαρίσματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι έντονη και θα σου δημιουργήσει έντονο στρες και εκνευρισμό. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και με καθαρό μυαλό να κάνεις τις πιο ορθές επιλογές για το καλό σου.

Αισθηματικές
Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν στη σχέση σου από το Σάββατο και μετά που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων και αν καταφέρεις κιόλας να οργανώσεις μια μικρή απόδραση, θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μην αφήσεις υποψίες και υπόνοιες να βγουν στην επιφάνεια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τσακωθείς με το σύντροφό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Αν είσαι single, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να αναζητήσεις το στόχο σου. Διαφορετικά συνέχισε ως έχει…

Επαγγελματικές
Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι στο χέρι σου είναι αν θα βγεις νικήτρια ή χαμένη. Εξαρτάται από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και από το ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων θα σου δημιουργήσει προβληματισμούς και ανησυχίες. Απόφυγε να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις και μπες δυναμικά στην αρένα της μάχης. Σε χαρακτηρίζει η αντοχή και η επιβιωτική ικανότητα, για αυτό δείξε ψυχραιμία και διαχειρίσου εκ νέου τις υποθέσεις σου, ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες στο μέλλον. Από το Σάββατο και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει και η ίδια στους Ιχθείς προσαρμόσου σε κάτι που είναι μη αναστρέψιμο, όπως το γενικότερο κλίμα και οι συνθήκες που αλλάζουν στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές
Κάποιο τρίτο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον θα εισβάλλει στη σχέση σου και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, για οικονομικούς λόγους. Κράτα απόλυτη στάση απέναντί του και μην του αφήσεις περιθώρια να δράσει. Έτσι μόνο μπορείς να διαφυλάξεις το δεσμό σου. Αν είσαι single, σταμάτα να αγχώνεσαι και πλησίασε δυναμικά αυτόν που ποθείς. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Επαγγελματικές
Ό,τι έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να πετύχεις στον τομέα της δουλειάς σου, μπορείς να το κάνεις, με πρακτικές και λογικές κινήσεις. Παρέμεινε ψύχραιμη και μην δίνεις σημασία στις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σου. Η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σε ανταμείψει στο τέλος, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα επηρεάζει τις σχέσεις σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς ή να ανησυχήσεις. Την Τετάρτη που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς, κάνε κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μην επιτρέψεις σε ανθρώπους που δεν σε νοιάζονται πραγματικά να σε πηγαίνουν πίσω σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σου και συντήρησε αυτούς τους δεσμούς που έχεις με τα άτομα που σε προκαλούν να πας ένα βήμα μπροστά. Είσαι ήδη αρκετά επηρεασμένη από τη μεγάλη υπερένταση και τις δυσκολίες που επικρατούν γύρω σου και τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει σε προειδοποιούν ότι πρέπει να ξεκουραστείς αν θέλεις να λύσεις τα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Ιδιαίτερα από το Σάββατο και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Ιχθείς θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας και οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη μαζί του -αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Αν είσαι single, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία και σταμάτα να μεμψιμοιρείς, γιατί εσύ είσαι υπεύθυνη για τα καλά και τα κακά που θα έρθουν στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου αυτήν την εβδομάδα για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Ύπουλες κινήσεις που πιθανόν να αντιληφθείς, θα σε κάνουν να δεις τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις, αν θελήσεις επί της ουσίας, να τα διεκπεραιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία καλή εβδομάδα σε περιμένει με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς τόσο από τη Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στους Ιχθείς όσο και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από το Σάββατο και μετά, κατά την οποία θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις θέσει. Μπορείς να κάνεις αλλαγές που θέλεις, αρκεί να τις έχεις προγραμματίσει νωρίτερα και κυρίως να τις έχεις σκεφτεί. Την Παρασκευή μόνο, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από την όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται να είσαι προσεχτική σε ό,τι συναλλαγές σκοπεύεις να κάνεις. Ξεκόλλα από τα παλιά και απόφυγε να σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχικά και σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη που εισέρχεται στους Ιχθείς το Σάββατο θα προσπαθήσει να σου ανοίξει επιτέλους τα μάτια ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι. Πέρασε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να είσαι σίγουρη ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα που έχεις ονειρευτεί!

Επαγγελματικές
Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση, που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έντονες προβλέπονται οι ερχόμενες ημέρες για εσένα, με τη Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και να φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε περιπέτειες, απομακρύνσου από δυσάρεστους ανθρώπους και απόφυγε πολυσύχναστους χώρους. Φρόντισε την ασφάλεια τόσο των αισθηματικών όσο και των χρημάτων σου και προφυλάξου από επιτήδειους που μπορεί να σε παραπλανήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλίστρια και να κινήσεις τα νήματα της σχέσης σου σε λογικά επίπεδα. Οι singles, καλό θα είναι να μάθουν να περνούν καλά και μόνοι τους, χωρίς την εμμονή της δέσμευσης που μπορεί να τους οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες.

Επαγγελματικές
Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές για να εφαρμοστούν. Κάνε υπομονή! Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει την ψυχολογική σου κατάσταση και θα διογκώσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα σε σχέσεις και σε συναλλαγές με τρίτους. Η αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη ώστε να ισορροπήσεις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μπορείς να το κάνεις από την Τετάρτη και μετά, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τη Έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις, οι εύστοχες επαφές και τα ταξίδια θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές
Ευχάριστα θα είναι τα μαντάτα για την ερωτική σου ζωή, καθώς ό,τι κι αν ζητήσεις το πιθανότερο είναι να το έχεις. Το συναίσθημα που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα εξαφανίσει τις ανασφάλειες που νιώθεις και το ρομαντικό κλίμα θα είναι αυτό που θα αντικαταστήσει οποιονδήποτε αρνητισμό. Οι singles, από το Σάββατο και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα μέσω του φιλικού σας περιβάλλοντος και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Αν τώρα ευδοκιμήσει και κάτι… θα είναι και λίγο στο δικό σας χέρι!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τους στόχους σου. Κινήσου δυναμικά για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλάνε τη διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παρασυρθείς από την καταναλωτική σου μανία, θα εξισορροπήσεις.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη