Ε ρε γλέντια! 6.000 συμμετοχές για ομαδικό αυνανισμό!

Στην πλατεία της Παλαιάς Πόλης στην Πράγα, την πρώτη μέρα του καλοκαιριού, θα γίνει μία... ασυνήθιστη κινητοποίηση! Χιλιάδες νέοι άνθρωποι σκοπεύουν να συγκεντρωθούν και να συμμετάσχουν σε ένα άνευ προηγουμένου... φεστιβάλ αυνανισμού!

Τα νέα διαδόθηκαν... αστραπιαία! Τα social media πήραν φωτιά για μία... πλάκα που πήρε σοβαρές διαστάσεις! Το περίεργο... event για ομαδικό αυνανισμό δημιουργήθηκε στο Facebook και όπως φαίνεται... συγκίνησε χιλιάδες νέους, αφού αρχικά προσκλήθηκαν 23.000!

Μένει να αποδειχτεί αν τελικά η Πράγα θα ζήσει... μεγάλες στιγμές την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού!...

Περισσότεροι από 6.000 εξ αυτών έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν, με τα ξενοδοχεία της Πράγας να δέχονται απανωτά κρατήσεις για εκείνη την ημέρα!

Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις έφηβοι από την Τσεχία σκέφτηκαν να κάνουν την φάρσα, όπως όμως αποδείχτηκε, για μερικούς χιλιάδες νέους ανθρώπους αυτό δεν ήταν καθόλου πλάκα!

"Κάναμε ένα γκρουπ απλά για πλάκα, τελικά όμως είχε μεγάλη επιτυχία αφού το 90% των ανθρώπων το πήραν στα σοβαρά", δήλωσε στο πρακτορείο Sputnik ο Jan Štacl, ένας εκ των 16χρονων δημιουργών της ομάδας.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη