Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη - Μάρτιος 2016: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τι πρέπει να προσέξεις

Στις 9 Μαρτίου και ώρα 03.54 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη που αποτελεί και έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων. Δεδομένου ότι οι Ιχθείς είναι το τελευταίο ζώδιο, η έκλειψη αυτή δείχνει το τέλος μιας κατάστασης. Η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου και του ανάδρομου Δία θα δημιουργήσει αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις σε κάθε επιδίωξη, ενώ συνιστά να αποφεύγονται υπερβολές που μπορούν να εντείνουν τα προβλήματα, αντί να τα λύσουν. Οι Ιχθείς σχετίζονται επίσης με κρυφές ατζέντες κι αυτό σημαίνει ότι πολλές δραστηριότητες μπορεί να γίνονται παρασκηνιακά χωρίς να γίνονται αντιληπτές. Το προσφυγικό που ανήκει επίσης στη δικαιοδοσία των Ιχθύων πρόκειται να ενταθεί περισσότερο το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, δεν αποκλείεται ωστόσο να βρεθεί και μια οριστική λύση, καθώς ο Πλούτωνας σχηματίζει ένα εξάγωνο με την ηλιακή έκλειψη. Η θετική όψη του Πλούτωνα μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά σε όλες τις υποθέσεις -κοσμικές ή και προσωπικές- ειδικά αν διαθέτουμε την απαραίτητη δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο τις υποθέσεις που μας απασχολούν.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ηλιακή έκλειψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 9/3, 9/6, 10/9 και 10/12.

ΚΡΙΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 9 Μαρτίου ενεργοποιεί τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, γεγονός που σου δημιουργεί έντονους προβληματισμούς σχετικά με την πορεία σου. Η συμμετοχή του Δία και του Κρόνου σε αναγκάζουν να κάνεις ένα flashback που θα έχει ως αποτέλεσμα να λυτρωθείς από δυσάρεστες καταστάσεις ή και πρόσωπα και να δημιουργήσεις μια νέα καθημερινότητα, πιο ανάλαφρη και πιο όμορφη. Τα γεγονότα που θα προκύψουν το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τυχόν ενοχές, να απελευθερωθείς και να τονώσεις το ηθικό σου ώστε να προχωρήσεις τη ζωή σου έτσι όπως θέλεις εσύ. Απέφυγε ωστόσο να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με μόνιμη μετεγκατάσταση σε άλλη χώρα, καθώς και νομικές υποθέσεις που δεν θα έχουν θετική έκβαση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 9 Μαρτίου πρόκειται να φέρει ανακατατάξεις στο φιλικό περιβάλλον σου, μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Δεδομένου ότι το φαινόμενο δεν σχηματίζει εχθρική όψη με το ζώδιό σου, οι αλλαγές αυτές δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικές, αντίθετα ίσως σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα με τα οποία θα μοιραστείς κοινά ενδιαφέροντα. Εκείνο ωστόσο που πρέπει να προσέχεις είναι τα οικονομικά σου, για αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις δοσοληψίες που μπορεί να σε ζημιώσουν. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπη με γραφειοκρατικές διαδικασίες οι οποίες απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς ώστε να διεκπεραιωθούν. Σε αυτήν την περίπτωση μια φιλική καθοδήγηση μπορεί να σε βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δύσκολη αναμένεται για σένα η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σου στις 9 Μαρτίου. Η Νέα Σελήνη, ο Κρόνος και ο Δίας σχηματίζουν “Σταυρό” με το ζώδιό σου, μια διαμόρφωση που απαιτεί πολύ προσεκτικούς χειρισμούς. Οι κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα πρέπει να είναι πολύ ώριμες, καθώς οποιαδήποτε αλλαγή θα επηρεάσει επιπλέον το οικογενειακό περιβάλλον σου αλλά και τις σχέσεις σου. Αν νιώθεις ότι η ζωή σου βρίσκεται σε ένα τέλμα από το οποίο πρέπει αναγκαστικά να βγεις, τότε εφοδιάσου με υπομονή και ψυχραιμία. Μην βιαστείς να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούριο πριν τις 12 του μήνα και προσπάθησε να υπολογίσεις το υλικό και ηθικό κόστος κάθε αλλαγής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 9 Μαρτίου δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για σένα, καθώς σχηματίζεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων. Χρειάζεται ωστόσο προσοχή, καθώς οι ευκαιρίες που θα προκύψουν και τις οποίες ίσως πρέπει να εκμεταλλευτείς, θα απαιτούν μεγάλες προσπάθειες οι οποίες μπορεί να καταβάλλουν τον οργανισμό σου. Ο Κρόνος αλλά και ο Άρης που βρίσκονται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, ήδη σε έχουν φορτώσει με ευθύνες για αυτό πριν αναλάβεις νέες υποχρεώσεις θα πρέπει να αναρρωτηθείς κατά πόσο μπορείς να ανταποκριθείς. Επιπλέον, το διάστημα αυτό δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες -τουλάχιστον για ένα τριήμερο- ή ταξίδια που θα αποδειχθούν κουραστικά.

ΛΕΩΝ
Η ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή αλλά και οικονομικά που σχετίζονται με κεφάλαια τρίτων. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι πιθανό να κλονιστεί η εμπιστοσύνη στη σχέση σου και να αναδειχθούν προβλήματα που δύσκολα θα λυθούν. Η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου μπορεί να σημάνει ακόμα και το τέλος μιας σχέσης ή να σε παρασύρει σε πειρασμούς που θα σε αποπροσανατολίσουν. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να τακτοποιήσεις τυχόν οφειλές και να μην αφήνεις εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 9 Μαρτίου στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου και προμηνύει σημαντικές εξελίξεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Με τη συμμετοχή του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου καθώς και του Κρόνου, τα γεγονότα που θα προκύψουν δεν θα είναι ευχάριστα και θα σε προβληματίσουν έντονα. Αυτό μπορεί να σημάνει ακόμα και το τέλος μιας σοβαρής σχέσης, ειδικά αν τα σημάδια φθοράς είναι ήδη ορατά. Αντίθετα, αν η σχέση σου έχει γερά θεμέλια, τότε θα ξεπεράσει κάθε αντιξοότητα. Ανάλογες εξελίξεις θα υπάρξουν και σε συνεργασίες ή και φιλικές σχέσεις. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα θα περάσει αρκετές δυσκολίες μέχρι να σταθεροποιηθεί.

ΖΥΓΟΣ
Ο έκτος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σου επηρεάζεται έντονα από την ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 9 Μαρτίου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητά σου. Αν σκέφτεσαι ήδη την πιθανότητα να ακολουθήσεις μια νέα επαγγελματική πορεία, μπορείς -μετά τις 12/3 - να ξεκινήσεις την έρευνά σου, ώστε να βεβαιωθείς ότι οι προοπτικές είναι θετικές. Η ηλιακή έκλειψη επίσης είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με το σώμα και την υγεία σου, να υιοθετήσεις μια πιο υγιεινή στάση ζωής ή και να απαλλαγείς από βλαβερές συνήθειες. Φρόντισε επίσης να κοιμάσαι καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 9 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες όπως είναι ο σύντροφός σου, τα παιδιά σου ή μια δημιουργική εργασία. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα διαπιστώσεις τις καλές προθέσεις του συντρόφου σου, θα πρέπει όμως να είσαι διατεθειμένη να δεχτείς και κάποιες απαιτήσεις του, ώστε να προχωρήσει η σχέση ομαλά. Η αρνητική συμμετοχή του Δία και του Κρόνου συνιστά να μην προβάλεις παράλογες απαιτήσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και επιπλέον να προσέχεις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να σε ζημιώσουν. Οι singles μπορούν να δημιουργήσουν μία νέα σχέση, αφού πρώτα ελέγξουν το ποιόν και τις προθέσεις του ατόμου που τους πολιορκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το σπίτι και η οικογένεια θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, λόγω της ηλιακής έκλειψης που διαμορφώνεται στις 9 Μαρτίου. Έτσι, πρόκειται να αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου στους οικείους σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μια μετακόμιση, η οποία μπορεί να σε "ξεβολέψει" αρχικά, ίσως όμως είναι επιβεβλημένη. Με την αρνητική συμμετοχή του Κρόνου από το ζώδιό σου, αλλά και του Δία, καλείσαι να αντιμετωπίσεις επιπλέον επαγγελματικά προβλήματα, τα οποία παρόλο που είναι δύσκολα ίσως σου αποφέρουν μελλοντικούς καρπούς. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι ο κυβερνήτης σου Δίας από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου υπόσχεται επαγγελματική διάκριση, που ωστόσο απαιτεί "θυσίες".

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 9 Μαρτίου, ανοίγει μια περίοδο ιδιαίτερα δραστήρια και ευχάριστη που παράλληλα ωστόσο απαιτεί όλη την προσοχή σου. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις πολλά πρόσωπα και να δρομολογήσεις εξελίξεις στην προσωπική ζωή σου, στα επαγγελματικά σου ή και στις σχέσεις σου, οι οποίες ακόμα και αν γίνουν κάτω από πίεση, τελικά θα αποδειχθούν προς όφελός σου. Η αρνητική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Κρόνου μπορεί να σε προβληματίσει και να σου δημιουργήσει αμφιβολίες, όμως από την άλλη ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε βοηθά να πετύχεις κάθε φιλοδοξία και όνειρό σου. Ο προγραμματισμός του γάμου σου είναι πολύ πιθανός, ενώ ένα ταξίδι ίσως πραγματοποιηθεί ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα οικονομικά σου που πάντα αποτελούν το τρωτό σημείο σου, επηρεάζονται ακόμα μια φορά από την ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 9 Μαρτίου. Με λίγα λόγια το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί αναμένεται αρκετά δύσκολο κι αυτό οφείλεται περισσότερο στην κακή διαχείρισή σου. Καλείσαι λοιπόν να αναθεωρήσεις τη στάση σου απένταντι στο χρήμα και να εφαρμόσεις μια νέα τακτική που -έστω και την ύστατη στιγμή- μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια. Αυτή η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς θα πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο τρόπο ζωής, ενώ δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τις προσωπικές σχέσεις σου. Ωστόσο, μια βαθιά συνειδητότητα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη συμπεριφορά σου, τους γύρω σου και την αξία κάποιων πραγμάτων. Η αποκοπή από κάποιες "κακές" παρέες, ίσως κρίνεται απαραίτητη αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να διαγράψεις οριστικά άτομα ή καταστάσεις που δεν λειτουργούν θετικά στη ζωή σου, ώστε να προετοιμαστείς για μια καινούρια αρχή. Η συμμετοχή του Κρόνου καθώς και του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Δία στην έκλειψη, σηματοδοτούν αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στις προσωπικές σχέσεις σου. Και παρόλο που αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι δύσκολες ή επώδυνες, κρίνονται απαραίτητες, αφού σου ανοίγουν το δρόμο για να υλοποιήσεις τις πραγματικές φιλοδοξίες σου. Οι ενέργειές σου αυτό το διάστημα πρέπει να είναι ώριμες και αποφασιστικές καθώς θα επηρεάσουν καθοριστικά το μέλλον σου.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη