Άρπαξε παιδάκι που έπαιζε στην παιδική χαρά! Τρόμος στην Κρήτη

Συνέβη το πρωί σε παιδική χαρά στο Ηράκλειο, όταν μια άγνωστη γυναίκα φέρεται να άρπαξε παιδάκι που έπαιζε αμέριμνο στο σημείο και να προσπάθησε να διαφύγει παίρνοντας το μαζί της. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα!

Συνέβη στην παιδική χαρά στο ύψος του Τάλως, δίπλα από το παλιό κτίριο που βρίσκεται εκεί κοντά, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών αλλά και γονιών που βρίσκονταν με τα παιδιά τους στο χώρο για παιχνίδι.

Σύμφωνα με το prismanews, μία μητέρα που ήταν μπροστά, διηγήθηκε το περιστατικό και είπε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το παιδί εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ενώ έπαιζε. Μόλις η μητέρα του αντιλήφθηκε το γεγονός άρχισε να τρέχει πανικόβλητη πάνω κάτω και να το φωνάζει. Ξαφνικά σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, η γυναίκα είδε το παιδί της στην παραλιακή δίπλα σε μια γυναίκα που προχωρούσε μαζί της. Η μητέρα έτρεξε και ευτυχώς το πρόλαβε την τελευταία στιγμή, πριν αυτό χαθεί με την άγνωστη...

Για το περιστατικό η νεαρή μητέρα δεν ενημέρωσε την αστυνομία παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ήταν στο σημείο την παρότρυναν να το κάνει. Πάντως η άλλη μητέρα που ήταν μπροστά στο περιστατικό με ανακοίνωση της στο facebook έκανε γνωστό το συμβάν, ενημερώνοντας και άλλους γονείς, έτσι ώστε να είναι πιο προσεκτικοί αλλά εκτός απο αυτό επικοινώνησε και με την αστυνομία λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι παρόμοιο περιστατικό είχε ξανασυμβεί πριν αρκετό καιρό στο Ηράκλειο, έξω από κεντρικό φούρνο σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη