Πήλιο: Συγκλονίζει η αυτοκτονία άνεργου νεαρού - Τον βρήκε κρεμασμένο σε δέντρο ο πατέρας του!

Η αυτοκτονία του 28χρονου σοκάρει τους κατοίκους της Δράκειας - ''Παλιοκοινωνία μου έφαγες το παιδί'' είπε η τραγική μάνα όταν είδε νεκρό το παιδί της...

Πήρε τον ιμάντα από τα ρολά, έφτιαξε αυτοσχέδιο βρόγχο και κρεμάστηκε από κλαδί μουριάς έξω από το σπίτι του στο κτήμα. Η αυτοκτονία έγινε λίγο μετά τις 19.00 χθες το απόγευμα στη Δράκεια, στο 5ο χιλιόμετρο, μετά την Αγριά, με τον 28χρονο άνδρα να βρίσκεται απαγχονισμένος. Τον άτυχο νέο βρήκε νεκρό ο πατέρας του, που δεν μπορούσε να συνέλθει από την τραγική απώλεια και συγγενείς προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν, καθώς έχει πρόβλημα με την καρδιά του.

Η μητέρα του παιδιού επίσης συντετριμμένη, φώναζε: «Παλιοκοινωνία, μου έφαγες το παιδί». Δυστυχώς για το νεαρό άνδρα ήταν ήδη αργά. Ο 28χρονος προέβη στο απονενοημένο διάβημα, ενώ ήταν μόνος στο σπίτι. Οι γονείς του είχαν πάει στο περιβόλι για αγροτικές εργασίες. Το σπίτι τους βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή κοντά σε ρεματιά και κάτω από τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα να μη γίνει έγκαιρα αντιληπτός από κανένα. Αποφασισμένος έφτιαξε με τον ιμάντα αυτοσχέδιο βρόγχο και κρεμάστηκε έξω από το σπίτι του.

Ο γιατρός του ΕΚΑΒ που κλήθηκε είπε ότι το παλικάρι είχε καταλήξει τουλάχιστον μία - μιάμιση ώρα πριν εντοπιστεί. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Ωστόσο, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, τα οποία τον στεναχωρούσαν πολύ. Είχε τροχαίο ατύχημα πριν μερικά χρόνια και του είχε αφήσει κινητικά προβλήματα. Επιπλέον, δεν έβρισκε δουλειά για να εργαστεί. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας. Οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη