Βαγγέλης Γιακουμάκης: Τον κρέμασαν από το παράθυρο, κυκλοφορούσε μελανιασμένος – Απίστευτα βασανιστήρια σε βάρος του σπουδαστή

Τα στόματα άνοιξαν αλλά πλέον ήταν αργά, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν ήταν πια στη ζωή.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τις τελευταίες ημέρες πριν την εξαφάνιση και τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Ο συγκάτοικός του περιγράφει φρικτές στιγμές στα χέρια των νταήδων της Γεωργικής Σχολής.
“Ακούστηκε ότι τον είχαν δέσει σε καρέκλα στο δωμάτιο του Κρητικού την ημέρα των εκλογών... είχαν κρεμάσει τον Βαγγέλη από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου... τον είχαν ρίξει από τις σκάλες... τον είχαν κλείσει σε ντουλάπα δωματίου”.


Είναι μερικές μόνο από τις περιγραφές για τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστη ο άτυχος νέος από τους συμφοιτητές του οι οποίοι δεν τον άφηναν σε ησυχία.
Ακόμη και την πετσέτα του προσώπου του πετούσαν στο πάτωμα για να μην μπορεί ο νεαρός φοιτητής να σκουπιστεί, ενώ οι χειροδικίες ήταν συνεχόμενες.
Το είχαν δει να περιφέρεται με πρησμένο πρόσωπο και αίμα στα αυτιά, ενώ οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι του είχαν σπάσει ακόμη και το κρεβάτι για να μην μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.


“Του έκλειναν το ζεστό νερό, τον έβαζαν σε ντουλάπια και του πετούσαν κέρματα, τον ξύριζαν παρά τη θέλησή του” περιγράφει άλλος μάρτυρας, σύμφωνα με την εφημερίδα espresso.
Άλλοι περιγράφουν ότι είχαν δει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να τρέχει να κλειδωθεί στο δωμάτιό του για να ξεφύγει από τα χέρια των νταήδων που τον βασάνιζαν.
Πολλοί έβλεπαν, κανείς δεν είχε μιλήσει και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη