Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/2/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή αν είσαι Κριός. Η μέρα θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει τον σύντροφο σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Παιδέψτε λίγο τον έρωτα του και μην αφήνεστε αμαχητί στην αγκαλιά του!

Επαγγελματικές
Το άγχος που νιώθεις στην δουλειά σου θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι αυτό κάνε ότι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για σένα και πρέπει να βρεις τρόπους ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε η μέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στην σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν και αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Εάν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με άτομο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Να θυμάσαι ότι οι συνεργάτες σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσουν και όχι για να σε ανταγωνιστούν. Στα οικονομικά σου αναμένεται επιτυχία και πολύ γρήγορα θα τακτοποιήσεις τις οφειλές του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Απόφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε τα προβλήματα που έχεις στην σχέση σου σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο και ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να μιλήσεις με τον σύντροφό σου. Αν θέλεις όμως να σώσεις την κατάσταση, δεν έχεις άλλη επιλογή και πρέπει επειγόντως να συζητήσεις μαζί του. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε καλά και μόνοι σας, γι αυτό σταματήστε να αναλώνεστε σε εφήμερες γνωριμίες και να ξοδεύετε τον χρόνο σας.

Επαγγελματικές
Κάποιοι από τους συνεργάτες σου δεν είναι αυτό που φαίνονται και προσπαθούν να σπείρουν άσχημα λόγια πίσω από την πλάτη σου. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, αν πρώτα δεν διαλευκάνεις το τοπίο. Στα οικονομικά σου, είναι μέρα που θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτηση τους. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και άφησε τον να σε πλησιάσει. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες και τα προβλήματα σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ αλλά και αυτός με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος αποκάλυψης.

Επαγγελματικές
Οι συνεργάτες σου θα υποστηρίξουν τις ιδέες σου και θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας κάποιες υποθέσεις σου που εκκρεμούν. Δείξε αποφασιστικότητα αναφορικά με τα μελλοντικά σου σχέδια, μόνο αν είσαι σίγουρος πως είναι εφαρμόσιμα και μην ρισκάρεις τα κεκτημένα σου, σε μία στιγμή ενθουσιασμού και επιπολαιότητας. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα συνέχισε στους ρυθμούς που εργάζεσαι και πολύ γρήγορα θα πετύχεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν την σχέση σου, γιατί φορτώνεις ψυχολογικά τον σύντροφό σου και χαλάς την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας. Εάν κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί να έρθει πιο κοντά σου και με την βοήθεια της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ μαζί του.

Επαγγελματικές
Σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σου και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση για να τελειώνεις μερικά πράγματα πιο γρήγορα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.

Παρθένος
Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία αυτήν την μέρα αγαπητέ Παρθένε. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς όμως γιατί η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα σε βοηθήσει σημαντικά. Επιπλέον θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν για να κάνεις την γνωριμία που ζητούσες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη την σημερινή ημέρα, γιατί υπάρχει κίνδυνος από άτομα που εμπιστεύεσαι να σε προδώσουν. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και δώσε μεγάλη προσοχή στα λόγια σου, επειδή το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σε οδηγήσει σε εντάσεις. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.

Ζυγός
Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα αγαπητέ Ζυγέ και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ δοκιμασμένα άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή αγαπητέ Ζυγέ, μιας και ο σύντροφος σου σου ετοιμάζει μία έκπληξη, που θα σε ενθουσιάσει. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικές
Φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις θα αρχίσουν σιγά σιγά να ισορροπούν.

Σκορπιός
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μην χαλάς την διάθεση σου, αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου και προσαρμόσου εύκολα.

Αισθηματικές
Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφο σου φίλε Σκορπιέ γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν την διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σχετικά με την συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση να πολεμήσει. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Το ενδιαφέρον σου σήμερα για την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο και θα έχεις την διάθεση και την όρεξη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το επιτύχεις. Τα σχέδια σου αρχίζουν και παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης χάρη στις κοινωνικές σχέσεις που διατηρείς σε πολύ καλά επίπεδα. Τα οικονομικά σου ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς.

Τοξότης
Η έντονη διανοητική σου δραστηριοποίηση καλό θα ήταν σήμερα να κατευθυνθεί σε κάτι πρακτικό και αποδοτικό και όχι σε αφηρημένες έννοιες, όπως συνηθίζεις αγαπητέ Τοξότη. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην αναφερθείς σε προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές
Η καλή συμπεριφορά που έχει ο σύντροφος σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ σήμερα που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης φίλε Τοξότη. Εσύ που πορεύεσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, πρέπει να ξέρεις ότι πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι, από την στιγμή που δεν σου φέρνει τα αποτελέσματα που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο, με την βοήθεια που σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου αγαπητέ Τοξότη. Στα οικονομικά συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο και ξοδεύεις πολλά χρήματα, γεγονός που με μαθηματική ακρίβεια πολύ γρήγορα θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Αιγόκερως
Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου αγαπητέ Αιγόκερε, ότι κι αν προκύψει στον διάβα σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα που αφορούν παρεξηγήσεις που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές
Αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στον δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί φίλε Αιγόκερε, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, άφησε την για λίγο να πέσει κάτω και υποδέξου το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Σε καλή πορεία θα κινηθούν τα επαγγελματικά σου και με αυτοέλεγχο και υπομονή θα καταφέρεις να βάλεις μία τάξη σε όλα τα κακώς κείμενα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να αυξηθούν αρκεί να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που βγάζεις και να κάνεις βέβαια και την σχετική οικονομία.

Υδροχόος
Φρόντισε σήμερα φίλε Υδροχόε να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν θα σε δυσκολέψουν και ίσως ξεφύγεις από τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.

Αισθηματικές
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τόσο την διάθεση την δική σου όσο και την δική του. Αν σου αρέσει κάθεσαι, αν όχι φεύγεις… Εσύ που δεν έχεις σχέση, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και πολύ γρήγορα θα σαγηνεύσεις το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές
Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Ιχθείς
Ημέρα που θα απαιτήσεις ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματα σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

Αισθηματικές
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στην σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στον σύντροφο σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τα συναισθήματα του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου… για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν είσαι Ιχθείς. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη