Αγίου Βαλεντίνου 2016: Τι σε συμβουλεύει το ζώδιό σου για τη γιορτή των ερωτευμένων

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είτε είσαι σε σχέση είτε single η αστρολογία προτείνει να το διασκεδάσεις και να το απολαύσεις. Ο αστρολογικός ουρανός φέρνει ένα εκκεντρικό αλλά και παθιασμένο πνεύμα στην αγάπη, καθώς ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει πρωτότυπες ιδέες για να το γιορτάσεις, αλλά και κάπως παράξενες. Είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξεις την ερωτική σου ζωή από μια διαφορετική οπτική γωνία και να αποκτήσεις μια νέα θεώρηση των πραγμάτων. Επίσης, ο Υδροχόος είναι το μέλλον, οπότε καλό είναι να σκεφτείς το πώς θα κάνεις καλύτερο το μέλλον σου. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξεις κατά τη διέλευση του Ερμή είναι ότι ο Υδροχόος δεν είναι και τόσο ευαίσθητος, πληγώνει ή παραμελεί τα συναισθήματα των άλλων. Κάνε το καλύτερο για να δώσεις σε αυτόν που αγαπάς μια ζεστή αγκαλιά μαζί με ζωντανές συνομιλίες. Ο Άρης στο Σκορπιό σε εξάγωνο με το Δία, ζητά να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή, να έχεις υπομονή και να χρησιμοποιήσεις σωστά τη δύναμή σου. Ως ζώδιο του Νερού, ο Σκορπιός ασχολείται με τη σφαίρα των συναισθημάτων και του πάθους, αλλά η φωτιά του Άρη προσθέτει φόβο, ζήλια και καχυποψία. Για τον Άρη στον Σκορπιό, δεν υπάρχει υπομονή για τίποτα λιγότερο από την πραγματική αλήθεια, και ίσως βρεθείς αντιμέτωπη με τους φόβους και τις εμμονές σου.

ΚΡΙΟΣ
Βρες τους φίλους σου και κάνε νέους. Ο Ερμής στο φιλικό ενδέκατο οίκο σου, σε προικίζει με ανοιχτό μυαλό και διορατικότητα. Επεκτείνεις τις φιλίες σου και ασχολείσαι με ομαδικές δραστηριότητες. Σίγουρα, δεν πρόκειται να νιώσεις μοναξιά αυτήν τη μέρα. Ακόμα κι αν δεν βρεις την αγάπη, σίγουρα θα κάνεις νέες επαφές, θα ξεκινήσεις νέες φιλίες. Η πρόκληση; Ο Άρης θα βρίσκεται στον κρυφό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σου, σε εξάγωνο με το Δία, και μπορεί να δοκιμάσει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη στη σχέση σου εκθέτοντας κάποιες ρωγμές που υπάρχουν στα θεμέλια. Μπορεί απλά να είσαι πολύ απασχολημένη και να μην μπορείς να περάεις ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σου ή ίσως το να είσαι χωριστά από την αγάπη σου να οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες όπως ταξίδια, οικονομικά ή οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην ανησυχείς αν δεν γιορτάσεις ένθερμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Άρης θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου, των σχέσεων, και σου επισημαίνει ότι το πιο σημαντικό είναι να μάθεις πώς να παίζεις καλά το παιχνίδι της αγάπης. Ίσως αμφισβητήσεις τα συναισθήματα του αγαπημένου σου, ίσως τα πράγματα γίνουν λίγο τεταμένα εξαιτίας της ζήλιας ή της κτητικότητάς ενός εκ των δυο σας. Ίσως τα όρια στη σχέση σου δεν είναι σαφή και τώρα νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις και να κυριαρχήσεις, αν νιώθεις ότι δεν ικανοποιούνται οι επιθυμίες σου. Το κλειδί της ευτυχίας είναι να παίζεις τίμια και σωστά και όχι κρυφά και χρησιμοποιώντας τεχνάσματα και γρίφους. Αν είσαι single για μεγάλο χρονικό διάστημα, αντιμετώπισε τους φόβους σου και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που είναι ριζωμένα μέσα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας ευρύτερος κόσμος τραβάει την προσοχή σου και δεν μπορείς να μείνεις ούτε στιγμή στο σπίτι. Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης, σου φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα, αναζητάς την περιπέτεια, θέλεις να μιλήσεις με όλον τον κόσμο, να ανταλλάξεις απόψεις και εμπειρίες, να ζήσεις πιο έντονα τη ζωή. Είσαι ζωηρή, εξωστρεφής, κεφάτη. Έτσι είναι στο χέρι σου να μη μείνεις μόνη και να γιορτάσεις τον έρωτα με κάποιον που θα συναντήσεις απρόσμενα και τυχαία. Τι θα έλεγες για μια απόδραση σε ένα χειμερινό καταφύγιο ή να πας το Σαββατοκύριακο κάπου μακριά από την πόλη σου; Πάρε τον αγαπημένο σου και ανεβάστε την αδρεναλίνη στη σχέση σας κάνοντας ένα ταξίδι ή διασκεδάζοντας και εξερευνώντας. Μπορείτε ακόμη να μείνετε στο σπίτι σας και να απολαύσετε συζητήσεις. Ανταλλάξτε απόψεις και μιλήστε για τις πεποιθήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι χαμένη στις σκέψεις σου, καθώς ο Ερμής επισκέπτεται τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σου. Μπορεί να επεξεργάζεσαι κάποια βαριά συναισθήματα του παρελθόντος ή μια κατάσταση στη σχέση σου ίσως απαιτήσει έντονη έρευνα και συγκέντρωση. Ενώ μπορεί να μη θέλεις να αποκλειστείς εντελώς από τον κόσμο, προσπάθησε να αποφύγεις τις πολλές υποχρεώσεις που θα σου στερήσουν χρόνο από την ηρεμία σου ή τον αγαπημένο σου. Ίσως ένας έμπιστος φίλος βοηθήσει να αποβάλεις τη συναισθηματική φόρτιση. Ίσως πάλι νιώθεις ότι ήρθε η ώρα που θα πεις το "ναι" σε κάτι πιο επίσημο. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν μέσα σου. Μπορεί επίσης κάτω από την επιρροή του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σου σε εξάγωνο με το Δία, να επενδύσεις το χρόνο σου διασκεδάζοντας με τον αγαπημένο σου και απολαμβάνοντας μια καυτή ερωτική νύχτα. Τα κοινά οικονομικά, η περιουσία ή οι οικονομικοί πόροι σου θα είναι ένα καυτό θέμα συζήτησης.

ΛΕΩΝ
Τι θα έλεγες για ένα σύντομο ταξιδάκι; Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σου, των σχέσεων, σε παροτρύνει να ταξιδέψεις. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι άκρως ρομαντική και αισθησιακή για σένα. Αν είσαι single, θα κινητοποιηθείς. Με το πρωτότυπο και εκκεντρικό μυαλό σου ξέρεις πώς και ποιον να αποπλανήσεις. Επισήμανση: Με τον επιθετικό Άρη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σου σε εξάγωνο με το Δία, ίσως να αισθάνεσαι κάπως νευρική και να είσαι λίγο υπερβολική. Αντί να επιτίθεσαι στον αγαπημένο σου, κάνε μια έκπληξη κλείνοντας ένα εισιτήριο για δυο ή ακόμα και μια σουίτα ξενοδοχείου για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου (αν σου το επιτρέπουν τα οικονομικά σου). Θα πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό προκειμένου να ξεφύγεις από τα συναισθήματα που σε ρίχνουν ή σε κάνουν να νιώθεις περιορισμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πες ξεκάθαρα αυτό που εννοείς και θέλεις. Έχεις μια συνήθεια να βοηθάς τους άλλους και τον αγαπημένο σου ή αντίθετα να είσαι υπερβολικά απότομη και επικριτική. Με τον Άρη στον τρίτο οίκο σου, της επικοινωνίας, σε εξάγωνο με το Δία, πρέπει να μιλήσεις ξεκάθαρα και άμεσα με έναν ήρεμο, ουδέτερο τόνο. Άφησε το άγχος σου και τη συναισθηματική φόρτιση και γιόρτασε. Μην κολλάς στο παρελθόν και μην χαλάς τις ωραίες στιγμές -ο αγαπημένος σου θα το εκτιμήσει! Η επίδραση του Άρη μπορεί επίσης να επηρεάσει μια φιλία ή μια αδελφική ή συγγενική σχέση και μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σου για αυτήν τη μέρα. Ίσως αυτό το άτομο χρειαστεί επιπλέον στήριξη ή μπορεί να περνάει μια δύσκολη στιγμή. Ο Άρης θα μπορούσε επίσης να φέρει μια αποκάλυψη, ειδήσεις ή μια σημαντική συζήτηση που θέτει τα πράγματα στη σχέση σου σε κίνηση.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη σε σένα. Χάρη στον Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σου, συμμετέχεις σε κοινωνικές διοργανώσεις, συζητάς με όποιον πιάσει το μάτι σου, ανταλλάσσεις λόγια αγάπης με το αντικείμενο του πόθου σου. Ενεργοποιείται το κρυμμένο πάθος σου, αισθάνεσαι γοητευτική και ελκυστική, είσαι έτοιμη να κάνεις μια αλλαγή, ακολουθείς τις επιθυμίες σου. Είναι η γιορτή του έρωτα και τα αστέρια υπόσχονται άκρως ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές. Βλέπεις πυροτεχνήματα στον ουρανό, κάνεις ό, τι σου αρέσει. Άλλωστε δεν σε νοιάζει τίποτα, είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν είσαι single, ετοιμάσου να χτυπηθείς από τα βέλη του θεού Έρωτα. Μια αναπάντεχη ερωτική πρόταση που δεν θα μπορέσεις να αποτρέψεις ίσως οδηγήσει σε μια μεγάλη αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γιορτάζεις τον έρωτά σου στη θαλπωρή του σπιτιού σου. Ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σου, του σπιτιού και των συναισθημάτων, σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο από αυτόν τον πολυάσχολο μήνα, να συζητήσεις και να φέρεις στο μυαλό σου παλιές αναμνήσεις. Περιποιήσου τον αγαπημένο σου ή διασκεδάστε όλοι μαζί με τους κοινούς φίλους σας στο σπίτι. Μια επισήμανση: Παλιές ανησυχίες μπορεί να φουντώσουν εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό σου, σε εξάγωνο με το Δία. Νιώθεις τους κακούς δαίμονες να σου δημιουργούν αγχωτικά συναισθήματα. Τι έχεις κρύψει μέσα σου και δεν μπορείς να χαρείς την αγάπη; Μπορεί να υπάρχουν κάποια ανέκφραστα συναισθήματα ή πόνος που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι μια υπολογίσιμη δύναμη, η ευγλωττία και το χιούμορ σου δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα. Έχεις πρωτότυπες ιδέες για να γιορτάσεις χάρη στον Ερμή στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σου. Κάνεις πολλές χαρούμενες συνομιλίες, δεν περνάς απαρατήρητη όπου κι αν πας. Ανάβεις τη φωτιά του πάθους με μια σου λέξη, ο πρωτότυπος και χαρούμενος τρόπος σκέψης σου μέσα από τις συναντήσεις και τα κοινωνικά δίκτυα, ίσως σε φέρει αγκαλιά με μια νέα αγάπη. Μια συμβουλή: Μην αμελήσεις την ανάγκη σου για ψυχική, πνευματική και συναισθηματική ανανέωση, καθώς ο Άρης είναι στο δωδέκατο οίκο σου, του υποσυνειδήτου, και σε εξάγωνο με το Δία. Ίσως κάποιες παλιές πικρίες έρθουν στην επιφάνεια και αμαυρώσουν αυτήν τη γιορτινή μέρα. Αν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι δεν έχεις ασχοληθεί σωστά με αυτούς τους κακούς σου δαίμονες και εμφανίζονται για να σου δείξουν ότι πρέπει επιτέλους να δώσεις ένα τέλος για να κάνεις μια νέα αρχή στην αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν σε νοιάζει πόσα θα ξοδέψεις, αρκεί να διασκεδάσεις. Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σου, των χρημάτων, αυξάνει την καταναλωτική μανία σου, απολαμβάνεις την πολυτέλεια και επιδίδεσαι σε αισθησιακές απολαύσεις. Μπορεί να διασκεδάσεις με τους φίλους σου ή αντίθετα να αναζητήσεις την ελευθερία σου! Ο Άρης στο φιλικό και φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σου σε εξάγωνο με το Δία, ίσως φέρει στην επιφάνεια την καχυποψία σου, ίσως ακόμη διαπιστώσεις γύρω σου ίντριγκες και ότι κάποιοι "φίλοι" σου δεν θέλουν το καλό της σχέσης σου. Άφησε στην άκρη την επίδειξη δύναμης και τα παιχνίδια εξουσίας. Ίσως πάλι βασανίζεις την ψυχή σου με θέματα εμπιστοσύνης, ζήλιας και σκέφτεσαι το χειρότερο. Μην ξεχνάς ότι αυτήν την ημέρα γιορτάζει η αγάπη. Άφησε λοιπόν τις αμφιβολίες σου, δείξει το ενδιαφέρον σου και την αγάπη σου στο άλλο σου μισό και δες τι θα ακολουθήσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σύμπαν σου δίνει μια ευκαιρία να λάμψεις πραγματικά. Ο Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο την πρωτότυπη και ανέμελη πλευρά σου, παίρνεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις και να μιλήσεις στο αντικείμενο του πόθου σου. Τι πραγματικά επιθυμείς; Διεκδίκησέ το και θα το έχεις! Μπορεί να χρειαστεί να διεκδικήσεις πράγματα για τον εαυτό σου ή ίσως κάνεις το μεγάλο βήμα και επιτρέψεις στους θαυμαστές σου και στον αγαπημένο σου να δούνε τον αληθινό εαυτό σου. Προσοχή όμως: Αν και το να προβάλεις τον αυθεντικό εαυτό σου και να εκφράζεσαι ελεύθερα είναι όμορφο πράγμα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις αυταρχική ή επιθετική. Ο Άρης στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σου σε εξάγωνο με το Δία, σε κάνει υπερβολική, ίσως και κακεντρεχή. Επικοινώνησε το μήνυμά σου με ωριμότητα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο ρυθμός της ζωής σου επιβραδύνεται, δεν επιδιώκεις τη διασκέδαση και την κοινωνική ζωή, καθώς ο Ερμής στο δωδέκατο οίκο σου, σε ρίχνει σε περισυλλογή. Ίσως να θέλεις να τελειώσεις κάποια μεγάλα εγχειρήματα πριν από τα γενέθλιά σου και μπορεί να νιώθεις κουρασμένη για να γιορτάσεις. Μπορεί ακόμη και να θέλεις να πας κάπου ήρεμα με την αγάπη σου, ίσως σε ένα ρομαντικό καταφύγιο. Ή να θέλεις να γιορτάσεις όσο πιο απλά γίνεται στη θαλπωρή του σπιτιού σου, μόνοι οι δυο σας. Ίσως πάλι βρίσκεσαι υπό την επήρεια έντονων σκέψεων: Ποιο θα είναι το κοινό σας μέλλον; Αν είσαι single, αφιερώνεις την ενέργειά σου τελειώνοντας ένα μεγάλο έργο που έχεις κατά νου αποσπώντας το μυαλό σου από τη γιορτή των ερωτευμένων. Η διαίσθησή σου, σου μιλά και σου ξεκαθαρίζει αν μπορείς να συνεχίσεις τη σχέση σου ή να αποφασίσεις με ποιον θέλεις να μοιραστείς τη ζωή σου. Μπορείς να προβληματιστείς, επίσης να ξεκουραστείς και να αφήσεις το σύμπαν να σε βοηθήσει.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη