Ροδόπη: Αυτοκτονία συνταξιούχου αστυνομικού στο λιμάνι του Φαναρίου - Τον βρήκαν νεκρό στη θάλασσα!

Η αυτοκτονία συγκλονίζει συγγενείς, φίλους και πρώην συναδέλφους - Ο αυτόχειρας έδεσε στο λαιμό του έναν τσιμεντόλιθο και έπεσε στη θάλασσα...

Ένα μαρτυρικό τρόπο επέλεξε ο 57χρονος συνταξιούχος αστυνομικός για να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο αυτόχειρας, έδεσε ένα τσιμεντόλιθο στο λαιμό του και έπεσε μέσα στο λιμάνι του Φαναρίου Ροδόπης τη Δευτέρα (11-01-2016). Τον άτυχο άνδρα αναζήτσε η οικογένειά του μετά από ασυνήθιστη απουσία και η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό του στη μαρίνα του Φαναρίου όπου συνήθιζε να ψαρεύει. Λίγο αργότερα ανασύρθηκε το πτώμα του από τη θάλασσα!

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ καθώς ο 57χρονος, πατέρας δύο παιδιών, δεν αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά ή ψυχολογικά προβλήματα πέρα από τη συνηθισμένη πίεση που αισθάνονται όλοι από την οικονομική κρίση.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς οδήγησε τον άτυχο άνδρα στην αυτοκτονία. Εντύπωση επίσης προκαλεί ο τρόπος που επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του! Της υπόθεσης έχει επιληφθεί ο λιμενικός σταθμός Λάγους του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη