Ηράκλειο: Ανατροπή δεδομένων στις συνθήκες του τροχαίου με θύματα την Κατερίνα Σταματάκη και τον Διομήδη Τσικανδυλάκη

Σε βαρύ πένθος έχουν "βυθιστεί" συγγενείς και φίλοι από το χαμό του γνωστού λαουτιέρη, του 31χρονου Διομήδη Τσικανδυλάκη από τον Κρουσώνα και της 50χρονης Κατερίνας Σταματάκη...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος, που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, της Κατερίνας Σταματάκη και του Διομήδη Τσικανδυλάκη, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου Καστελίου. Το Ράδιο Κρήτη φέρνει στο φως τη συγκλονιστική καταγγελία μιας γυναίκας, η οποία πέρασε από το σημείο του δυστυχήματος, λίγα λεπτά πριν τη φονική σύγκρουση, με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Αγιο Νικόλαο.

Οπως λέει η ίδια, ήταν σίγουρη ότι "κάποιος θα σκοτωνόταν". Γιατί; Τα διαχωριστικά χρώματος κόκκινου - άσπρου,  που τοποθετήθηκαν στην άκρη του δρόμου, για να εμποδίζεται η διέλευση των οχημάτων στο τμήμα του δρόμου όπου εκτελούνται εργασίες, λόγω του δυνατού αέρα και ίσως γιατί δεν στερεώθηκαν σωστά, είχαν κάνει "κοιλιά" και είχαν σχεδόν κλείσει τη λωρίδα κυκλοφορίας προς Χερσόνησο!

Μάλιστα και η ίδια κατάφερε με δυσκολία να αποφύγει τα εμπόδια που "φύτρωσαν" ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Η γυναίκα σοκαρίστηκε και κάλεσε αμέσως το 100, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία από το κινητό της.Η απάντηση του αξιωματικού υπηρεσίας ήταν "¨θα επιληφθούμε", ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα το κακό είχε γίνει...


Οπως λέει η ίδια στο ekriti.gr το σημείο όπου έγινε το τροχαίο είναι βυθισμένο στο σκοτάδι, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να υπάρχει φωτισμός, έστω και προσωρινός αφού εκτελούνται έργα. "Αν δεν έχεις τη μεγάλη "σκάλα" δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα. Και εγώ, αν και δεν είχα αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, φρέναρα την τελευταία στιγμή, βλέποντας στη μέση του δρόμου τις νερομπαριέρες"

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη