Εύβοια: Στο χειρουργείο από δάγκωμα σκύλου - Του έκοψε κομμάτι από το αυτί

Το σκυλί δάγκωσε και έκοψε κομμάτι από το αυτί του 50χρονου μηχανολόγου - μηχανικού που βλέπετε στη φωτογραφία...

και κατέληξε αιμόφυρτος στο χειρουργείο. Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες, όταν ο γνωστός Χαλκιδέος, Θανάσης Μακρής, δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο στη παραλία της Νέας Αρτάκης, την ώρα που πήγαινε το σκυλί του βόλτα. Συγκεκριμένα, ο ημίαιμος σκύλος επιτέθηκε στον 50χρονο άνδρα και του δάγκωσε το αυτί, με αποτέλεσμα να κοπεί μεγάλο τμήμα του και να καταλήξει αιμόφυρτος σε νοσοκομείο των Αθηνών.


Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση. "Πραγματικά είμαι σοκαρισμένος! Έχω λίγες ώρες που βγήκα από το νοσοκομείο και για μεγάλο χρονικό διάστημα είμαι αναγκασμένος να παίρνω ισχυρή φαρμακευτική αγωγή...

Το συμβάν έγινε όταν πήγα τον σκύλο μου βόλτα και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μας ένας ημίαιμος άγριος σκύλος, ο οποίος αφού επιτέθηκε στο σκύλο μου, ήρθε προς το μέρος μου και την στιγμή που είχα σκύψει λίγο, πετάχτηκε πάνω μου και με δάγκωσε στο αυτί όπου έκοψε μεγάλο μέρος. Ακόμη δεν έχω μάθει αν ο σκύλος που με δάγκωσε ανήκει σε κάποιον ιδιοκτήτη ή κυκλοφορούσε αδέσποτος, όπως πολλά άλλα στη περιοχή" τόνισε ο Θανάσης Μακρής.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη