Καλαμάτα: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία πατέρα και γιου - Έκοψαν το λαιμό του δίχρονου παιδιού!

Οι δράστες σκότωσαν τον πατέρα και αμέσως μετά το μόλις δύο ετών παιδί του...

Δύο μυστηριώδη e-mail, που έφθασαν μια νύχτα του Σεπτέμβρη του 2011 στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από άγνωστο αποστολέα, ήταν η αιτία για την εξάρθρωση της πολυμελούς επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε επί σειρά ετών στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, μέλη της οποίας δολοφόνησαν δύο μήνες μετά, με φριχτό τρόπο, τον 35χρονο Αλβανό Φιλίπ Μεσάι και το μόλις δύο ετών γιο του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα e-mail ο άγνωστος αποστολέας περιέγραφε με λεπτομέρειες και στοιχεία την εγκληματική δομή και δραστηριότητα των μελών της σπείρας που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Αμέσως μετά οι αστυνομικές αρχές, αξιολογώντας ως πολύ σοβαρά τα συγκεκριμένα στοιχεία, εφάρμοσαν ειδικό σχέδιο και με δικαστική άδεια άρχισαν να παρακολουθούν και να καταγράφουν αναλυτικά τις τηλεφωνικές συνομιλίες της σπείρας.

Σύμφωνα με το πολυσέλιδο κατηγορητήριο, ένας εκ των κατηγορουμένων, αλβανικής καταγωγής, με τη συνδρομή ενός Έλληνα σκότωσαν με κυνηγετικό όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του τον 35χρονο Αλβανό Φιλίπ Μεσάι, πυροβολώντας τον από πίσω και αμέσως μετά με ένα μαχαίρι έκοψαν το λαιμό του δίχρονου γιου του Κέρι.

Στη συνέχεια έσπρωξαν το αυτοκίνητο σε ένα χείμαρρο για να φανεί ότι ήταν ατύχημα και να κερδίσουν χρόνο προκειμένου να εξαφανιστούν. Το κίνητρο της σκοτεινής δολοφονίας ήταν οι απροσδιόριστες μέχρι σήμερα σχέσεις που είχε το θύμα με τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη