Νational Enquirer: “Ο Michael Douglas έχει τρεις μήνες ζωής”

Πριν λίγες μέρες είδαμε την λαμπερή εμφάνιση της Catherine Zeta Jones σε πρεμιέρα της στο Λονδίνο και τώρα το δημοσίευμα του “National Enquirer” αναφέρει πως ο Michael Douglas αργοπεθαίνει... Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό προκάλεσε σάλο με το εξώφυλλό του, που αναφέρει πως ο σταρ του Χόλιγουντ έχει μόλις... τρεις μήνες ζωής.

Αφορμή, για το δημοσίευμα, στάθηκε η επίσκεψη του Michael Douglas στο φημισμένο αντικαρκινικό νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, πηγές του περιοδικού αναφέρουν πως ο εφιάλτης του καρκίνου επέστρεψε για τον ηθοποιό και πως καθώς η κατάστασή του είναι πολύ άσχημη.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ πρωταγωνιστής διαγνώστηκε με την ασθένεια τον Αύγουστο του 2010, ενώ, πριν από περίπου πέντε χρόνια, υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο στο φάρυγγα.


“Είναι “καθαρός” εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ασθένεια δεν έχει επιστρέψει”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Douglas, διαψεύδοντας το μακάβριο δημοσίευμα. Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, ο ηθοποιός όντως επισκέφθηκε το εν λόγω νοσοκομείο, αλλά για ένα απλό τσεκάπ, που κάνει κάθε έξι μήνες. Κανείς, όμως, δεν ξέρει ακόμη την πραγματική κατάσταση της υγείας του...

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη