Τρόμος στη μέση του Ατλαντικού! Άρχισαν να λιποθυμούν επιβάτες και πλήρωμα σε πτήση της American Airlines!

Μυστήριο καλύπτει τα όσα έγιναν σε πτήση της American Airlines την ώρα που το αεροπλάνο ήταν στην μέση του Ατλαντικού. Ξαφνικά, μια αεροσυνοδός κατέρρευσε και άλλοι 7 άνθρωποι αισθάνθηκαν αδιαθεσία από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν και ζητούσαν να μάθουν αν υπάρχει γιατρός μέσα στο αεροπλάνο πριν ο κυβερνήτης του αεροπλάνου μετά από επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου δηλώσει κατάσταση έκτακτης ιατρικής ανάγκης και επιστρέψει στο Λονδίνο.

Η πτήση είχε προορισμό από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες και μόλις το αεροπλάνο επέστρεψε στο Heathrow δεν επετράπη σε κανέναν επιβάτη να αποβιβαστεί και ασθενοφόρα με γιατρούς και νοσοκομους επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.


Όλες οι αποσκευές κατασχέθηκαν από τις αρχές και κανείς δεν βγήκε από το αεροπλάνο μέχρι να γίνουν εξετάσεις εξπρές για να διαπιστωθεί τι έφταιγε για τις αδιαθεσίες.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιβατών, τουλάχιστον 6 μέλη του πληρώματος και 2 επιβάτες αισθάνθηκαν ότι θα χάσουν τις αισθήσεις τους. Η American Airlines αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Οι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα σε ξενοδοχείο και θα αναχωρήσουν με άλλη πτήση για το Λος Αντζελες.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη