Aθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το παράπονό του και η συγκατοίκηση

“Ήταν άβολο και ψυχοφθόρο όλο αυτό με τους παπαράτσι, αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα και δημοσιοποιήθηκε η σχέση μας, μετά δεν είχα λόγο να το κρατώ κρυφό, θα ήταν και χαζό”, αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου στο People και την Σόνια Καζόνι, μιλώντας για την αρχή της σχέσης της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι εδώ και 2,5 περίπου χρόνια μαζί. Η αγαπημένη ηθοποιός χαμογελά όταν μιλά για το σύντροφό της. “Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, στην παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει μούρη με μούρη και εκείνος μετά μου είπε πως από τότε κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε τυχαία την επόμενη ημέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», διηγείται.


Το πρώτο καλοκαίρι που πέρασαν στη Μύκονο ως ζευγάρι, αυτό του 2014, δεν ήταν βέβαια απλή υπόθεση. “Πλέον όταν θα δω ένα φωτογράφο μπροστά μου δεν με νοιάζει καν, αλλά τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολο. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί μια νέα σχέση κι ο Φίλιππος δεν ήταν στο χώρο, έτσι η κατάσταση ήταν αμήχανη για αυτόν”, εξηγεί.

Ο σύντροφός της πώς το αντιμετώπισε; “Προβληματίστηκε τον πρώτο καιρό πολύ, αλλά με την πάροδο του χρόνου το ξεπέρασε. Συνειδητοποίησε πως δεν γίνεται κι αλλιώς, βλέπει μόνο τα θετικά του που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο κόσμος εμένα. Δεν τρελαίνεται και από τη χαρά του, αλλά πλέον είναι προετοιμασμένος για τους φωτογράφους όταν θα πάμε μαζί σε μια πρεμιέρα ή σε μια βραδινή έξοδο. Δεν του αρέσει, αλλά το αντέχει, είναι cool με αυτό. Έχουμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση και όταν υπάρχει ένας σύντροφος, δεν γίνεται να μην με συνοδεύει και πουθενά”.


Δυόμιση χρόνια μαζί, ζευγάρι αγαπημένο και τρυφερό μεταξύ του, είναι λογικό η ερώτηση για το γάμο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε κάθε της συνέντευξη, με την ίδια την Αθηνά να φανερώνει ένα είδος αλλεργίας απέναντι σε μια τέτοια προοπτική. Τι είναι αυτό που αντιπαθεί τόσο στο γάμο; “Σαν ιδέα ο γάμος και τα παρελκόμενά του δεν με ενθουσιάζουν, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο τραυματικό βίωμα, οι γονείς μου είναι μαζί και αγαπημένοι όσα χρόνια τους θυμάμαι. Απλά με τρομάζει και με ενοχλεί όλη αυτή η τρέλα που παθαίνουν οι νύφες να είναι όλα τέλεια. Το μακιγιάζ, τα μαλλιά οι πρόβες, η αγωνία για το που θα κάτσουν οι καλεσμένοι. Πολλή καταπίεση που σου χαλάει τη μαγεία της στιγμής και του μυστηρίου.


Εννοείται πως θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά αυθόρμητα, πολύ πιο γρήγορα, χωρίς αγωνίες και χρονοβόρες προετοιμασίες. Ούτε να ψαχτώ πολύ για το τι θα βάλω, χωρίς παρεξηγήσεις για το ποιον θα καλέσω και ποιον όχι. Πιο χύμα, πιο χαλαρά. Το άγχος να τα κάνω όλα σωστά για μια ωραία δεξίωση, θα με κάνει να τρελαθώ γιατί είμαι και τελειομανής. Κι επειδή με ξέρω προτιμώ να μην με βάλω καθόλου σε τέτοια διαδικασία!”


Και συμπλήρωσε: “Ούτε είμαι αρνητική με το γάμο, απλά θεωρώ πως ο βασικός λόγος να τον κάνεις είναι όταν θέλεις να κάνεις οικογένεια”. Από την άλλη όταν ήδη συζείς δεν αλλάζουν και πολλά στη σχέση. “Μπορεί να μένουμε ήδη μαζί, αλλά πιστεύω πως μπορεί να είναι διαφορετικό όταν από την συγκατοίκηση περνάς στο στάδιο του γάμου χωρίς να υπάρχουν παιδιά. Σίγουρα θα αλλάζουν κάπως οι ισορροπίες και είναι πιθανό να χρειάζεται και αυτό ως μετάβαση. Αλλά μέχρι στιγμής εμένα αυτή η διαδικασία γάμος με αγχώνει και με ξενερώνει. Θα ήθελα να είναι πιο απλά τα πράγματα και θεωρώ πως όταν υπάρχει μια εγκυμοσύνη γίνονται όλα πιο άμεσα και πιο εύκολα”.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη