ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - Φεβρουάριος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Φεβρουάριος. Πώς θα είναι ο καινούριος μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Τα συναισθηματικά μπλεξίματα, οι αμφιβολίες, τα διλήμματα και τα ερωτηματικά θα σε ταλαιπωρήσουν αυτόν το μήνα. Παρόλο που επιθυμείς να δώσεις πνοή ανανέωσης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, λίγο οι καταστάσεις και λίγο το κομφούζιο που θα επικρατεί μέσα στο μυαλό σου, θα σε κάνουν αναβλητική. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, μέχρι τις 17, είναι εντελώς ακατάλληλο για να πάρεις τελικές αποφάσεις όσον αφορά σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς σου όπως ο χώρος της δουλειάς σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στον Υδροχόο, η δημιουργία μίας νέας σχέσης ή ακόμα και μίας κρυφής παράλληλης σχέσης, το μόνο που τελικά θα σου φέρει είναι επιπλέον προβλήματα, καθώς νιώθεις εσωτερικά μπερδεμένη για το τι ακριβώς θα σε κάνει ευτυχισμένη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου που θα πραγματοποιηθεί στις 22 του μήνα, θα τονίσει τις ελλείψεις και τις δυσαρέσκειες που φυλάς για την ερωτική σου σχέση. Αν πραγματικά θεωρείς ότι ο δεσμός σας είναι για εσένα σημαντικός, τότε κάνε τις όποιες προσπάθειες σου για να λύσεις με διάλογο και ηρεμία αυτά που σε στεναχωρούν. Το δεύτερο μισό του μήνα θα βρεις το δυναμισμό να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν και γενικότερα ταλαιπωρούν την αισθηματική και ερωτική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στις 8, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν διαταραχτεί. Συζήτησε με το σύντροφό σου για τη σχέση σας και τα αισθήματα σας και από κοινού πάρτε αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικές και άκρως καθοριστικές, αφού πλέον οι επιλογές σου θα σε οδηγούν στη σιγουριά και τη σταθερότητα.

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου προειδοποιεί για ένα μήνα πιεστικό, κατά τον οποίο πρέπει να συμμορφωθείς σε υποδείξεις, κατευθύνσεις και αποφάσεις άλλων, χωρίς να έχεις πολλά περιθώρια αντίδρασης. Πιθανώς, μία συγχώνευση ή μείωση στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας όπου εργάζεσαι, να επιφέρει πιέσεις. Από την άλλη, ο Ερμής από τις 14 και μετά στον Υδροχόο θα σου δώσει ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία και τα ταλέντα σου, δουλεύοντας σκληρά. Στα οικονομικά σου αρχίζει μία περίοδος αυξημένων εξόδων και μειωμένων εσόδων. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι κατάλληλη για διακανονισμούς οικονομικού χαρακτήρα και ιδιαίτερα διευθέτησης χρεών.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ψυχολογική πίεση που νιώθεις εξαιτίας των επαγγελματικών και των οικονομικών σου καταστάσεων δεν θα πρέπει να γίνει αιτία να διαταραχθούν οι οικογενειακές σου σχέσεις αυτόν το μήνα. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και στο σύντροφό σου το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, οργανώνοντας μία μικρή απόδραση με σκοπό να έρθετε πιο κοντά, να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε και για να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος ώστε να συζητήσετε τι είναι αυτό που θα πρέπει να κάνετε στη σχέση σας για να αναζωπυρωθεί ο έρωτάς σας. Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 17 και μετά, θα φέρει εξελίξεις στις συναισθηματικές και στις ερωτικές σου σχέσεις. Ωστόσο, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στην Παρθένο, πρέπει να είσαι συγκροτημένη και οξυδερκής για να προλάβεις αναπάντεχες εκπλήξεις που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω, στην κατά τα άλλα ήρεμη καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Η αρμονία και η ηρεμία θα χαρακτηρίσουν τη σχέση σου και αν στο προηγούμενο διάστημα είχαν προκύψει κάποιες διαταραχές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμφιλιωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι single, από τις 14 Φεβρουαρίου και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο, οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα σου χαρίσουν νέες αισθηματικές γνωριμίες. Θα διαπιστώσεις πως όσο περνούν οι μέρες τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσένα, καθώς θα θελήσεις να απελευθερώσεις τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, με σκοπό να βελτιώσεις σημαντικά τις προσωπικές σου σχέσεις. Νέοι άνθρωποι, καινούρια ενδιαφέροντα και αισθηματικές εμπειρίες, έρχονται για να δώσουν μία άλλη διάσταση στη ζωή σου τώρα. Οι συγκυρίες, σε συνδυασμό με τη γοητεία και την αποφασιστικότητά σου, θα ελκύσουν τα πρόσωπα που θέλεις να προσεγγίσεις ερωτικά. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις περισσότερες κοινωνικές επαφές, να δημιουργήσεις μία νέα αισθηματική ιστορία, να ερωτευτείς και να ζήσεις όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικές
Ο Φεβρουάριος προσφέρεται για να δεις τη γενικότερη εικόνα των επαγγελματικών σου και να σκεφτείς τρόπους που μπορείς να σχεδιάσεις το μέλλον σου καλύτερα, χωρίς πιέσεις. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω (μέχρι τις 14) ίσως αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν προσωρινά. Επίσης, αν η Πανσέληνος στις 22 στην Παρθένο φέρει στο δρόμο σου ένα άτομο που θέλει να συνεργαστεί μαζί σου, μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και το εμπιστευτείς εύκολα, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αυτές τις μέρες. Όσο πιο καχύποπτη είσαι τώρα, τόσο πιο προφυλαγμένη θα είσαι στην πορεία. Στα οικονομικά σου καλά θα κάνεις να μην πάρεις κανένα ρίσκο, αλλά να προσπαθήσεις να ρυθμίσεις τα χρέη σου και να τακτοποιήσεις παλιούς λογαριασμούς, χωρίς να ανοίξεις καινούριους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με αυξημένες δραστηριότητες, γεμάτο πρόγραμμα και κοινωνικές υποχρεώσεις ξεκινάει ο Φεβρουάριος. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι κοντά σου και μαζί θα περάσετε όμορφες στιγμές με κοινές δραστηριότητες. Η αυτοπεποίθηση και το ηθικό σου θα είναι στα ύψη, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου, γεγονός που θα σε ωθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που στην πορεία θα συμμεριστούν και θα υποστηρίξουν τα θέλω και τα πιστεύω σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι συζητήσεις με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου και θα τονίσουν τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντί τους. Ωστόσο, τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στην Παρθένο, μην πάρεις πρωτοβουλίες ούτε αποφάσεις σχετικά με αυτά τα ζητήματα.

Αισθηματικές
Η ερωτική ζωή σου ζωή θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα αυτόν το μήνα, αρκεί να προσέξεις να μην παρασυρθείς από τον έντονο ερωτισμό σου και μπλέξεις σε παράνομες σχέσεις και καταστάσεις. Η Πανσέληνος στις 22, μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα και εκεί που ψάχνεις τα πολλά… να χάσεις και τα λίγα. Από την άλλη, η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μέχρι τις 17 του μήνα θα σε κάνει πιο εσωστρεφή και θα φέρει στην επιφάνεια ανησυχίες και προβληματισμούς. Απόφυγε αυτό το διάστημα να ξεσπάσεις τα νεύρα και το άγχος σου στο σύντροφό σου και κυρίως φρόντισε να μην δημιουργήσεις σκηνές ζήλιας και κτητικότητας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στον Υδροχόο, θα τονώσει τις ευαισθησίες, την τρυφερότητα και το ρομαντισμό σου και θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σου σύντροφο ή τη νέα σου κατάκτηση. Αυτές τις ημέρες θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις με τους φίλους σου, που θα σου προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση.

Επαγγελματικές
Σε μία γενικότερα δύσκολη εποχή, ο επαγγελματικός τομέας αυτόν το μήνα φαίνεται ανθεκτικός και συχνά παραγωγικός και γόνιμος για το ζώδιό σου. Ακόμη κι αν έχεις αντικείμενο εργασίας που απαιτεί τεράστια συνέπεια, θα μπορέσεις να το υπηρετήσεις σωστά, πιστά και να καλύψεις έτσι τις βασικές σου ανάγκες. Στα μέσα του μήνα ίσως παρατηρηθεί κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, αλλά από εκεί και μετά οι προοπτικές για να καταφέρεις κάτι καλύτερο, θα πληθύνουν. Δώσε βάση στις οικονομικές συναλλαγές, πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου και τα πράγματα θα προχωρήσουν όπως θέλεις και σε οικονομικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι κουβέντες με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου αυτόν το μήνα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στον Αιγόκερω, τονίζοντας τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντί τους. Αυτές οι ημέρες είναι ιδιαίτερα καλές για να καλέσεις φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι σου, να περάσεις όμορφα σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και γενικότερα να έρθεις κοντά σε αυτούς που αγαπάς. Αν είσαι single, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα τόλμησε να δώσεις το πράσινο φως να εξελιχθεί μία πρόσφατη αισθηματική γνωριμία, δημιουργώντας τις ανάλογες συνθήκες για να έρθεις πιο κοντά με αυτό το πρόσωπο. Κοντά στη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 8, οι συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους θα σε ανεβάσουν ηθικά και ψυχικά, θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες του σπιτιού σου και θα μετακινηθείς για να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτόν το μήνα τα συναισθήματα για το σύντροφό σου θα είναι έντονα, θα εξωτερικεύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε από κοινού να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Εξασφάλισε όσο περισσότερο μπορείς την ισορροπία και την αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, προσπαθώντας να κατανοήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, αν φυσικά θεωρείς ότι ο δεσμός που έχεις δημιουργήσει είναι για εσένα σημαντικός. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση ή είσαι παντρεμένη, θα πρέπει να αποφύγεις το διάστημα κοντά στην Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρθένο στις 22 του μήνα, τα πικρόχολα σχόλια, τις γκρίνιες και κυρίως τις αφορμές για εντάσεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δημιουργήσεις στεναχώρια, τόσο στον εαυτό σου όσο και στο σύντροφό σου. Αν είσαι single, η έντονη επιθυμία σου να δημιουργήσεις μία συντροφική σχέση, αλλά και το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό, θα σε βοηθήσουν να υπερβείς τα όποια εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι αποφάσεις που θα παρθούν αυτόν το μήνα, είτε από εσένα είτε από άτομα ανώτερα στην ιεραρχία στη δουλειά σου, θα προκαλέσουν γεγονότα που θα σε επιβαρύνουν. Εκτός αυτού (και ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας) πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να είσαι σε θέση να προβλέψεις τις κινήσεις των ανταγωνιστών σου και να προλάβεις να καλύψεις το χαμένο έδαφος πριν να είναι πολύ αργά -ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό. Αν έχεις φτάσει στο αμήν και θέλεις να αλλάξεις τόπο ή αντικείμενο εργασίας, δέξου τις προσφορές που θα σου γίνουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και όχι πριν από αυτό. Στα οικονομικά σου, μολονότι ο Ερμής αβαντάρει τον τομέα των οικονομικών σου μέσα από νέες ιδέες, συμπληρωματικές δραστηριότητες και διάφορους συνδυασμούς (τουλάχιστον για το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου), δεν πρόκειται να γεμίσει την τσέπη σου με ζεστό χρήμα. Ωστόσο, τα σχέδια του Φεβρουαρίου θα μπορέσουν να σε ενισχύσουν οικονομικά λίγο αργότερα. Προς το παρόν… υπομονή!

ΛΕΩΝ
Το Φεβρουάριο η γοητεία σου θα επηρεάσει όλο το φάσμα των καθημερινών σου συναλλαγών και θα θελήσεις, αξιοποιώντας την, να διαφοροποιήσεις κάπως τα πράγματα στη ζωή σου. Η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μέχρι τις 17, θα σου αποδείξει ότι ο έρωτας δεν έχει όρια. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στο ίδιο ζώδιο (μέχρι τις 14) θα σε ωθήσει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και δεν θα ακούσεις κανέναν, παρά μόνο τον ίδιο σου τον εαυτό και επιθυμίες σου. Αν είσαι single, θα θελήσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, με σκοπό να προχωρήσεις σε μία αισθηματική ιστορία. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 22, τα έντονα πάθη σου θα εκδηλωθούν και ο πόθος να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ελκύει ερωτικά θα σε οδηγήσει σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που πρέπει να προσέξεις. Ωστόσο, με τον Ήλιο να έχει ήδη εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 19, ο πειστικός και εποικοδομητικός διάλογος θα αποδειχτεί ό,τι καλύτερο για κάθε είδους σχέση σου, επαγγελματική, κοινωνική, οικογενειακή ή ερωτική.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων, θα θελήσεις να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με τα παιδιά και το σύντροφό σου, αφιερώνοντάς τους χρόνο για κοινές δραστηριότητες. Διασκέδασε με τους αγαπημένους σου, βάλε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου προβλήματα και μην ταλαιπωρείς συνέχεια το μυαλό σου. Θα δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου και θα θελήσεις να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Προσπάθησε όσο μπορείς το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 22, να είσαι ξεκάθαρη, σαφής και ακριβής στις συζητήσεις με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα, για να αποφύγεις τα μπερδέματα, τις ανακατωσούρες και κυρίως τη μεταβίβαση λάθος μηνυμάτων. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις από το φορτωμένο επαγγελματικό σου πρόγραμμα δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Εξήγησε στον άνθρωπό σου ότι έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο λόγω της καριέρας και των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει και μην κρατάς αποστάσεις χωρίς λόγια. Ηρέμησε, ξεκουράσου και άφησε το πολύ άγχος να φύγει από πάνω σου, για να μπορέσεις να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό.

Επαγγελματικές
Θετικός ως επί το πλείστον θα είναι αυτός ο μήνας για τα επαγγελματικά σου. Μπορεί τώρα να σχεδιάσεις την επαγγελματική σου ζωή πάνω σε μία νέα βάση, πιθανόν να προσπαθήσεις να συμπληρώσεις τις χρήσιμες για τη δουλειά σου γνώσεις ή ακόμη και να επεκταθείς στο εξωτερικό! Γενικότερα, μάλλον δεν θα αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις, ενώ και από οικονομικής απόψεως, τηρούμενων των αναλογιών και εν μέσω κρίσης, δεν θα μείνεις δυσαρεστημένη. Λίγη γκρίνια ή και ακανόνιστο ωράριο μπορεί να υπάρξουν, αλλά αυτά αντιμετωπίζονται εύκολα και χωρίς δράματα! Αν ψάχνεις δουλειά, ξεσκόνισε τις γνωριμίες του παρελθόντος και θυμήσου ότι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να συμπορεύονται στον Υδροχόο, οι μέρες είναι καλές για να αναζητήσεις δουλειά, προωθώντας τις ικανότητες και τα ταλέντα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου σε βρίσκουν κοντά σε δικούς σου ανθρώπους για να συζητήσεις μαζί τους θέματα που σε απασχολούν και ζητήματα που εκκρεμούν. Η προσωπική σου πορεία και η συναισθηματική σου ζωή θα σε προβληματίσουν έντονα, καθώς νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω, θα έρθει στην επιφάνεια η δυσαρέσκειά σου για μία συναισθηματική σχέση που διατηρείς, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Για κάποιες, ένας απρόσμενος έρωτας θα είναι η αφορμή να κλείσουν οριστικά μία φθαρμένη σχέση που εδώ και καιρό φυτοζωεί. Από τις 14 και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, τα πράγματα φαίνεται να σταθεροποιούνται κάπως και εσύ να ξεκαθαρίζεις στο μυαλό σου τα ζητούμενα και τις επιθυμίες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η δυνατότητα που θα έχεις να αντιλαμβάνεσαι με τελείως αντικειμενικά κριτήρια τις συναισθηματικές σου σχέσεις θα είναι μεγάλη, για αυτό και θα πρέπει τώρα να την εκμεταλλευτείς για να απαλλαγείς από  ό,τι ουσιαστικά είναι τελειωμένο, ακόμα και αν χρειαστεί ένα διάστημα να απομονωθείς για να βάλεις σε σειρά τις καταστάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία και την αντικειμενική σου κρίση στις 22, καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα φέρει αναστάτωση στο γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση σου. Αυτό το διάστημα οι κινήσεις σου θα είναι πιο δυναμικές σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, καθώς θα νιώθεις τονωμένη την αυτοπεποίθησή σου και πιο σίγουρη για τις επιλογές σου. Ο Ήλιος, που ήδη θα κινείται στους Ιχθείς από τις 19, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις, να κάνεις μία καινούρια αρχή στη ζωή σου, να διαμορφώσεις τον προσωπικό σου χώρο ή ακόμα και να πάρεις την απόφαση για μια μετακόμιση.

Επαγγελματικές
Μολονότι η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί και τόσο τα διάφορα σχέδια ή συμφέροντά σου, οι πλανήτες θα σε στηρίξουν, έστω και κάπως… ανορθόδοξα, ενισχύοντας τα συμφέροντά σου. Ακόμη κι αν φήμες ή αντικειμενικές δυσκολίες μπαίνουν ανάμεσα σε εσένα και το επιθυμητό αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό, όλο και κάποιος ή κάτι (συγκυρία, κατάσταση, νόμος) θα περιορίζει τα αρνητικά και θα ενισχύει τα θετικά την τελευταία στιγμή. Όπως και να ‘χει όμως, προετοιμάσου για κάποια σκαμπανεβάσματα ή απρόοπτα γεγονότα που θα αλλάξουν τους ρυθμούς και θα επηρεάσουν τα σχέδιά σου. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι λίγο πιο εύκολο για εσένα να κάνεις τα "μαγικά" σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτός ο μήνας δεν είναι από τους καλύτερους. Σίγουρα ο επόμενος θα σου δώσει μεγαλύτερη ώθηση, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή! Στα οικονομικά, ο Φεβρουάριος είναι πολύ πιθανό να αποδειχτεί ένας από τους πιο δαπανηρούς μήνες και όπως αντιλαμβάνεσαι πρέπει να προσέξεις ιδιαιτέρως, στο βαθμό που περνάει από το χέρι σου!

ΖΥΓΟΣ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου θα επηρεάσει την συναισθηματική σου ζωή, καθώς διλήμματα, ερωτηματικά και απωθημένα θα έρθουν στην επιφάνεια για να σε βάλουν στη διαδικασία να τα ξεκαθαρίσεις. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στον Υδροχόο στις 8 και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που θα κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 17, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να ασχοληθείς με την κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου και τις αναμνήσεις που έχεις καλά φυλαγμένες. Το δεύτερο μισό του μήνα, ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε ωθήσει να διευρύνεις τον κύκλο των κοινωνικών σου γνωριμιών, να συναντήσεις φίλους και να κάνεις δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες, καταστάσεις που θα σου χαρίσουν με κάποιο τρόπο σημαντικές επιτυχίες.

Αισθηματικές
Ο μήνας αυτός θα χαρακτηριστεί άκρως ερωτικός για εσένα, καθώς η απόφασή σου να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφο και την οικογένειά σου θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα σου χαρίσει την ηρεμία και την αρμονία που επιζητάς. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο από τις 17 και μετά, τα συναισθήματα για το σύντροφό σου θα είναι πιο έντονα, θα εξωτερικεύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε από κοινού να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Απόφυγε τάσεις ζήλιας και κτητικότητας, αν θέλεις η υπάρχουσα σχέση σου να έχει την εξέλιξη που επιθυμείς. Θα πρέπει να ασκήσεις έλεγχο στα λόγια και στις κινήσεις σου, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων, ακόμα κι αν θεωρείς πως οι πράξεις σου βασίζονται στην ανιδιοτέλεια και οι προθέσεις σου είναι από αγάπη. Το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 8, η αναζήτηση μίας παλαιότερης σχέσης θα γίνει επιτακτική ανάγκη για κάποιες single Ζυγίνες, καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και θα είναι ικανές να σας παρασύρουν σε νέες περιπέτειες. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει!

Επαγγελματικές
Νέο πνεύμα και νέος τρόπος προσέγγισης των επαγγελματικών σου υπό το βάρος των εξελίξεων είναι τα επικρατέστερα σενάρια που γράφει το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου για εσένα. Αν εργάζεσαι, μάλλον δεν θα τα πας άσχημα, ακόμη κι αν οι προσδοκίες σου είναι κάπως μεγαλύτερες. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, τώρα μπορείς να κάνεις τα προϊόντα της εργασίας σου πιο ελκυστικά, αυξάνοντας έτσι την πελατεία ή το κοινό σου. Στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις, να αγοράσεις ή να συγχωνεύσεις μία επιχείρηση, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο (από τις 14 και μετά) είναι το καλύτερο για να το κάνεις. Αν μάλιστα ψάχνεις χρηματοδότηση, πύκνωσε τις επαφές σου με άτομα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει. Στα οικονομικά σου, είναι πολλά που αυτό το μήνα συνηγορούν σε μια βελτίωση και μάλιστα από διάφορες πλευρές. Έχε το νου σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις και ευθύνες από την αρχή του Φεβρουαρίου θα είναι αυξημένες και δεν θα υπάρχει περιθώριο να τις παραμελήσεις. Η ψυχραιμία και η κατανόηση στις όποιες αντιξοότητες σου παρουσιαστούν θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο καθώς οι καταστάσεις θα φέρουν πιέσεις, αφού θα χαρακτηριστούν ακραίες, δηλαδή ή θα είναι πολύ καλές ή θα είναι αρνητικές. Αν δεν δείξεις πνεύμα κατανόησης και συντροφικότητας, οι διαμάχες θα σου δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα και ίσως να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Ο Άρης, που συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που θα κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 17, θα φέρουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που θα έχουν σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου και θα πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις για να μην αντιμετωπίσεις στο μέλλον σοβαρότερα προβλήματα. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθήμερου, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στον Υδροχόο και να σταθεροποιούν τα δεδομένα, αλλά και τα κεκτημένα σου.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 17, η διάθεσή σου θα σε ωθήσει να συναντήσεις συγγενικά σου πρόσωπα, να βγεις με φίλους, να ψυχαγωγηθείς και να πάρεις την απόφαση να κάνεις μια μικρή απόδραση για να αλλάξεις παραστάσεις. Οι μέρες σε βρίσκουν πιο δυναμική και πιο ερωτική, γεγονός που θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις νέες γνωριμίες, με σκοπό να ξεκινήσεις μία ποιοτική σχέση. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι τονισμένη και η γοητεία σου δεν θα περνάει απαρατήρητη από το αντίθετο φύλο. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 22 του μήνα, θα σου δημιουργήσει άγχος και ένταση, καθώς το φορτωμένο σου πρόγραμμα από τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα σου στερήσει την εκπλήρωση κάθε προσωπικής σου ανάγκης και επιθυμίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών πρέπει να δρας με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα για να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα με τη διευθέτησή τους.

Επαγγελματικές
Συζητήσεις, σχέδια, κρίσεις, συγκρίσεις, προτάσεις, νέα δεδομένα, ταξίδια και μετακινήσεις κρύβει ο φετινός Φεβρουάριος για εσένα. Αυτόν το μήνα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα και πίεση, αλλά μάλλον με λίγη διπλωματία και περισσότερες ώρες δουλειάς, τα αποτελέσματα δεν θα είναι και τόσο άσχημα. Η περίοδος προσφέρει δυνατότητες για πρόοδο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων επαγγελματιών. Αν ψάχνεις για εργασία, διάβασε προσεχτικά τις αγγελίες, ξεσκόνισε το διαδίκτυο και κάθε πληροφορία ή γνωριμία που έχεις στη διάθεσή σου και σίγουρα κάτι μπορεί να πετύχεις. Στα οικονομικά σου, χρήμα μπαίνει χρήμα βγαίνει… Ο Ήλιος όμως που θα εισέλθει στους Ιχθείς στις 19, θα σε βοηθήσει βρεις τρόπους να καλύψεις σημαντικά χρέη που σε αγχώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στον Αιγόκερω, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, στο σύντροφο και στα παιδιά σου, αν υπάρχουν. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να βάλεις σε τάξη όποιες υποθέσεις εκκρεμούν, να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφό σου και να καλύψεις τις ανάγκες των παιδιών σου. Στις 8, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα αναζητήσεις ευτυχισμένες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, θα θελήσεις να ψυχαγωγηθείς με φίλους, να κάνεις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου, να διασκεδάσεις και θα νιώσεις την ανάγκη να μπεις ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα. Ίσως στις 22 να σου τα χαλάσει λίγο η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο και θα κάνει τα νεύρα σου σμπαράλια, αλλά και πάλι όλα περαστικά θα είναι!

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να πορεύεται στο ζώδιο του Υδροχόου, το δεύτερο μισό του μήνα η γοητεία σου θα είναι έντονη και ιδιαίτερα για τις singles του ζωδίου δεν αποκλείεται… μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε. Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σ’ έναν μακροχρόνιο δεσμό ή γάμο, το διάστημα αυτό θα δεις την ερωτική σου ζωή με άλλα μάτια, θα δημιουργήσεις ερεθίσματα για ουσιαστικές αλλαγές και θα τολμήσεις να προκαλέσεις το σύντροφό σου σε καινούργιες εμπειρίες. Ανανέωση έρχεται στην συναισθηματική ζωή των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και αν είσαι εδώ και αρκετό καιρό μόνος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν συγκλονιστικό έρωτα. Αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση δεν αποκλείεται τώρα να πάρεις την απόφαση να συμβιώσεις με το ταίρι σου και να επισημοποιήσεις το δεσμό σου. Η ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών και επιθυμιών σου θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου το δεύτερο μισό του μήνα, που ο Ήλιος θα εισέλθει στους Ιχθείς και θα ανάψει φωτιές στα ερωτικά σου ζητήματα. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που επεξεργάζεσαι το τελευταίο διάστημα για τα προσωπικά και οικογενειακά σου ζητήματα και δεν θα πρέπει ν’ αγνοηθεί, σε περίπτωση σημαντικών αποφάσεων.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα δεν πρέπει να ανοιχτείς. Άφησε κατά μέρος τις επενδύσεις ή τις επεκτάσεις, ιδιαίτερα αν δεν έχεις μελετήσει προσεχτικά τους όρους τους και δεν μπορείς να προβλέψεις τις συνέπειες, σε περίπτωση λανθασμένης εκτίμησης των καταστάσεων. Τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στην Παρθένο, συζητήσεις σε έντονο ύφος με συνεργάτες θα ηλεκτρίζουν συχνά την ατμόσφαιρα και θα αυξήσουν το άγχος σου. Κάνε υπομονή και κράτησε χαμηλό προφίλ! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, αρκεί να επιλέξεις ποιες από αυτές πρέπει να αξιοποιήσεις. Είναι πιθανό πάντως να κουραστείς και λόγω της βοήθειας που θα παρέχεις σε άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος, καθώς αυτή θα σου ζητηθεί επιτακτικά. Το γεγονός αυτό θα έχει επιπτώσεις στα προσωπικά, αλλά και στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξέ το! Στα οικονομικά σου βάλε φρένο στα έξοδα και φρόντισε να είσαι συνεπής στις οικονομικές σου εκκρεμότητες, διαφορετικά θα βρεθείς σε πολύ δυσμενή θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας πολύ καλός μήνας θα είναι ο Φεβρουάριος για εσένα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιό σου κατά το πρώτο μισό του. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα ελκύσουν το πρόσωπο που έχει κερδίσει την καρδιά σου. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και δεν θα χάσεις, καθώς οι ευκαιρίες να έρθεις αντιμέτωπη με έναν κεραυνοβόλο έρωτα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Στις 22 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο, που ενδεχομένως να φέρει στην επιφάνεια κάποιο ζήτημα που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στον Υδροχόο, ίσως σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις με βάση τη λογική και το συμφέρον σου, για αυτό μην αγνοήσεις τη φωνή του μυαλού σου! Όπως και να έχει όμως, μη βιαστείς να πάρεις ακραίες αποφάσεις. Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στους Ιχθείς, ευνοείται η συνεννόηση με συνεργάτες και φίλους, καθώς και το κλείσιμο επαγγελματικών σου εκκρεμοτήτων.

Αισθηματικές
Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για ουσιαστικές εξελίξεις, είτε έχεις πάρει την απόφαση να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου είτε να παντρευτείς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα ενισχύσει θετικά τις οικογενειακές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε ο έρωτάς σου να ανανεωθεί. Η καλή σου διάθεση θα σε ωθήσει να διοργανώσεις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου για να περιποιηθείς και να ψυχαγωγήσεις τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάποιες από εσάς θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, θα αλλάξετε διακόσμηση ή ακόμα και θα καταφύγετε σε μία ανακαίνιση. Αν είσαι single, να είσαι σε επαγρύπνηση, γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά!

Επαγγελματικές
Ο Φεβρουάριος απαιτεί να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα εργασίας και να στηρίξεις όσο μπορείς τη δουλειά σου διαφημίζοντας τη. Οι συνεργάτες και οι προϊστάμενοί σου θα είναι τώρα πιο θετικοί απέναντι σου, κάτι που μάλλον θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή σου. Στα μέσα του μήνα τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν λίγο, να επωμιστείς ευθύνες άλλων, οι συνεργάτες σου να μην ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου ή να υπάρξουν εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, αλλά όλα αυτά τα δυσμενή σενάρια θα είναι περαστικά! Στις 8 του μήνα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές. Αν αυτό το διάστημα δεχτείς κάποια πρόταση, σκέψου την καλά, αλλά μη διακινδυνέψεις πριν βεβαιωθείς ότι αξίζει. Στα οικονομικά σου, ο μήνας θα είναι πολυέξοδος, ίσως μάλιστα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε οδηγήσει σε υπερβολές στη διαχείριση των χρημάτων σου, για αυτό πρέπει να προσέξεις πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσένα σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σου, μιας και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Η γοητεία σου θα είναι αυξημένη, γεγονός που θα πολλαπλασιάσει τις κατακτήσεις σου και θα σε κάνει ακαταμάχητη. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιό σου, αν είσαι single θα βρεθείς σε προνομιακή θέση, αφού οι γνωριμίες που θα κάνεις θα έχουν το χρώμα του έρωτα. Έκφρασε τα συναισθήματά σου, κάνε τον έρωτα προτεραιότητα και τόλμησε να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μια νέα γνωριμία θα έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε έναν μακροχρόνιο δεσμό, ενώ δεν αποκλείεται μία φιλική σχέση να πάρει πιο συναισθηματική μορφή.

Αισθηματικές
Ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός για εσένα, προκειμένου να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να ασχοληθείς με ομαδικές δραστηριότητες, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να βγεις με φίλους. Οι παντρεμένες ή όσες διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις, θα δώσετε νέα πνοή στον έρωτά σας και θα κάνετε τα πάντα για να ανάψει ξανά η φλόγα του πάθους. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας ελκύουν αλλά και που θα προσφέρετε μέσα στη σχέση. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 8, θα σε κάνει να φέρεσαι πιο ζεστά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να εξασφαλίσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, τόσο για να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες, όσο και για να ξεκουραστείς. Αποφάσισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν ή ακόμα και να οργανώσεις μία μικρή απόδραση με το σύντροφό σου για να αλλάξεις παραστάσεις και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι γνωριμίες που θα κάνεις θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της δουλειάς σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να κρατήσεις διπλωματική στάση και να επιδείξεις μετριοπάθεια, αν και λίγο δύσκολο για σένα. Ο Ήλιος μέχρι τις 19 στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να βρεις έξυπνες λύσεις σε απρόοπτα ζητήματα που θα εμφανιστούν. Εν τω μεταξύ, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο της Παρθένου επιφέρει αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ενώ εσύ παραμένεις θεατής. Υπάρχει βεβαίως η τάση για νέα ξεκινήματα, όμως προσοχή, αν γίνουν υπό την επήρεια ενθουσιασμού και της ονειροπόλας διάθεσής σου, δεν θα έχουν παρά τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Πρέπει πάντως να έχεις καθαρό μυαλό και σταθερότητα, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις τυχόν ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ο οικονομικός σου τομέας θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα υπάρξουν πολλές προσφορές και ακόμη περισσότερα δέλεαρ!

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις ανάγκη από σωματική και πνευματική ανανέωση, για αυτό καλό θα είναι το Φεβρουάριο να ασχοληθείς λίγο με τη φροντίδα του εαυτού σου, να αρχίσεις μία πιο υγιεινή διατροφή ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου στο να βγεις έξω με την παρέα σου και να διασκεδάσεις, ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις έστω και για λίγο από το άγχος, το στρες και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που σε έχει απορροφήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στον Υδροχόο και τον Ήλιο να σε επισκέπτεται στις 19, ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις σου, για αυτό μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αντίθετα δημιούργησε τις κατάλληλες συγκυρίες, ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Αισθηματικές
Αυξημένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σου το Φεβρουάριο, σε σύγκριση με άλλες εποχές και θα αισθάνεσαι ότι μπορείς πλέον μόνη σου να διευθετήσεις αισθηματικές υποθέσεις που σε απασχολούν, για να τις εξελίξεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό θα αποδειχθεί στην πορεία ότι είναι το καλύτερο, γιατί αν ανακατέψεις τρίτους, δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που προσδοκάς. Ενίσχυσε την υπομονή σου, ιδιαίτερα στις 22 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και θα δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς οι δικοί σου άνθρωποι θα σου τονίσουν τις παραλήψεις σου. Από τις 19 και μετά, που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου, θα θελήσεις να μείνεις για λίγο μόνη για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Αν αναζητάς μια καινούργια συναισθηματική κατάσταση, θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από προτάσεις που θα σου γίνουν από το φιλικό σου περιβάλλον, για διασκεδάσεις και νυχτερινές εξόδους, ενώ θα κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις αυτόν το μήνα στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές. Το πλανητικό σκηνικό σηματοδοτεί νέες ευκαιρίες και πρόοδο, αλλά και μία ένταση διαρκείας στο χώρο των πωλήσεων και των δοσοληψιών εμπορικού χαρακτήρα. Πάντως, σημαντικό για κάθε πρωτοβουλία είναι το διάστημα που ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κινούνται στον Υδροχόο, από τις 14 και 17 αντίστοιχα, προκαλώντας καθυστερήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν πρέπει να σε ανησυχούν. Οι εναλλακτικές λύσεις και η ψυχραιμία σε στιγμές έντασης, ιδιαίτερα λόγω της στάσης κάποιων συνεργατών απέναντί σου, θα σε βοηθήσουν να βγεις αλώβητη από τις διενέξεις. Επωφελήσου από τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να βελτιώσεις και τα οικονομικά σου, που μάλλον είναι σε καθοδική πορεία…

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη