Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 10/1/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Φίλε Κριέ σήμερα με την Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δείς πως είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου σκέψου τι έχεις να του πεις και μην λες πράγματα εν βρασμώ ψυχής που μπορείς να μετανιώσεις αργότερα. Γίνε συγκεκριμένος στον εαυτό σου για να μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και στον άλλον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει και θα πιάσει χώρο στο κρεβάτι σου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις πολλές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να τακτοποιήσεις όλες μαζί. Βάλε ένα πρόγραμμα που θα σε κατευθύνει. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα που μετά θα γίνουν άγχος.

Ταύρος
Αγαπημένε Ταύρε, η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα αρχίζει να αποδίδει και είναι καιρός να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, καθώς οι σημερινές εξελίξεις με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σε φέρουν πολύ κοντά σε όσα επιθυμείς εδώ και καιρό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή,  μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, βγες έξω με φίλους και χαμογέλασε, απαλλαγμένος από τα άγχη της καθημερινότητας. Τα φλερτ δεν θα λείψουν, αντιθέτως θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μείνε ψύχραιμος ότι κι αν συμβεί και μην παρεκτραπείς σε συμπεριφορές που θα βλάψουν την εικόνα σου αλλά και το κλίμα συνεργασίας που έχεις δημιουργήσει. Στα οικονομικά σου πρέπει να μαζευτείς αφού σήμερα θα έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα.

Δίδυμος
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και να σε ευνοεί, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μόνο προσοχή γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αξιοποίησε το θετικό κλίμα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να διώξεις το άγχος για να πάνε καλά τα πράγματα. Μέσα στον πανικό δεν θα κάνεις τις σωστές κινήσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Αλλά και τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Αν χρειαστεί να κλείσεις συμφωνίες άφησε τες για αργότερα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα με την Νέα Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Αιγόκερου και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε, τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης θα έχεις ένα όμορφο βράδυ. Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον σύντροφό σου. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να προετοιμαστείς αυτήν την ημέρα για φλερτ. Απόψε θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει, αλλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για κάθε εξέλιξη ή ευκαιρία που θέλει ειδικούς χειρισμούς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις περιττές αγορές και να μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες γιατί η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο ζώδιο στον Αιγόκερω σε κάνει πέρα από τα συνηθισμένα αισιόδοξο και τολμηρό. Κατά τα άλλα θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό τώρα. Παλιές σου υποθέσεις θα επιλυθούν και θα κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Εάν παραμένεις αδέσμευτος, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως θέλεις. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα σε κάποιες προτάσεις για να μην υποκύψεις σε παγίδες. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα. Με προσοχή κάνε κάποιες κινήσεις που θα σου φέρουν έσοδα και θα σε ανακουφίσουν.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε με επιχειρήματα σε όσα σε καταλογίζουν. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ γεμάτο τρυφερές στιγμές και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος σου αυτή είναι μία ημέρα που η γοητεία σου κάνει θραύση!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις μια παρόμοια στάση απέναντι στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Με ψυχραιμία θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις και θα προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, γι’ αυτό βάλε ένα καλό πρόγραμμα και ακολούθησε το για να μην αγχωθείς αργότερα από τα χρέη που θα έχεις μαζέψει.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ οι σκέψεις που κάνεις σήμερα καθώς και οι επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου, μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός στην σειρά που έχεις βάλει κυρίως σε ότι αφορά θέματα από το παρελθόν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μίλησε ανοιχτά σήμερα στον σύντροφό σου και μην κρύβεσαι πίσω από τα προβλήματα. Είναι καιρός να τα λύσεις όλα μέσα από το διάλογο και την αλληλοκατανόηση. Για σένα φίλε Ζυγέ που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, αξιοποίησε την ημέρα σου για να βρεθείς με φίλους και παλιούς γνωστούς. Οι άνθρωποι αλλάζουν!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά χρειάζεται να ηρεμήσεις λίγο και να διώξεις το άγχος γιατί η κούραση μόνο σε κακό θα οδηγήσει την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου έχουν εξελίξεις τις οποίες πρέπει να σκεφτείς καλά πριν βγάλεις συμπεράσματα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ οι αλλαγές γύρω σου αυτήν την Κυριακή θα είναι πολλές με τις επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου. Φρόντισε να μείνεις ουδέτερος απέναντι στις εξελίξεις και να μην επηρεαστείς στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Με τη δυναμική σου διάθεση μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αλλά χωρίς να ξεφύγεις και από τα όριά σου. Ο οργανισμός σου εκπέμπει σήματα κινδύνου. Ασχολήσου λίγο μαζί του!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοια της μέρας για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση σου με καλή διάθεση και κατανόηση. Είναι σίγουρο ότι υπάρχει τρόπος να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην είσαι ξεροκέφαλος. Όσοι είστε μόνοι, θα πρέπει να νιώσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας για να γνωρίσετε κάποιο άτομο.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς άγχος και πίεση, αρκεί να είσαι λογικός και διαπραγματεύσιμος. Μην αφήνεις την επιθυμία για περιττές σπατάλες να σε κυριεύσει γιατί ήδη βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική θέση.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα στην ζωή σου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτά. Μην προβληματίζεσαι και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φίλε Τοξότη είναι καλή μέρα αυτή η Κυριακή για την σχέση σου, για να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με τον σύντροφό σου. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πρέπει να αποφασίσεις να γίνεις πιο τολμηρός και δυναμικός αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτήν το γρηγορότερο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά. Αν αφήσεις κάποιες μαύρες σκέψεις στην άκρη θα δείς ότι όλα μπορούν να κινηθούν υπέρ σου. Άλλωστε η δουλειά που έχεις ήδη κάνει είναι πολύ σημαντική και είναι λίγες οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν από το πρόγραμμα σου. Τα οικονομικά σου, ωστόσο, θέλουν προσοχή. Μην ξοδεύεις χωρίς να σκέφτεσαι!

Αιγόκερως
Σήμερα φίλε Αιγόκερε θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις στην άκρη τα εμπόδια που σου κόβουν τη φόρα και να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Βγάλε προς τα έξω όλες σου τις ικανότητες και άφησε τες να σε οδηγήσουν. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου ανοίγεται μπροστά σου μία ελπιδοφόρα και ιδιαίτερα θετική ημέρα. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Αιγόκερε, μίλησε με τον άνθρωπό σου και προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα. Το να του εκφράσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες σου δεν είναι ένδειξη αδυναμίας αλλά ενδιαφέροντος προς την σχέση σας. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου και να σιγουρευτείς και για τα δικά του συναισθήματα, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όσο πιο γρήγορα τελειώνεις με υποχρεώσεις από το παρελθόν, τόσο πιο άμεσα θα νιώσεις ικανοποιημένος με την πορεία της δουλειάς σου. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και τις νέες συνεργασίες. Καλύτερα να πάρεις λίγο χρόνο για να σκεφτείς πριν απαντήσεις.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου θα πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα με τρίτους. Στα οικονομικά σου έχεις κάνεις πολλά ανοίγματα και τώρα πρέπει να αρχίσεις να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις άλλες περιττές αγορές και μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες αν πρώτα δεν εκπληρώσεις αυτά που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό απέναντι στον σύντροφο σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα αν απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, δείξε την τρυφερή σου πλευρά και θα δείς άμεση ανταπόκριση από τον ερωτικό σου στόχο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις με προτάσεις και ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή και καλή διαχείριση για να μην χάσεις τη σειρά σου.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ η δύναμη που αισθάνεσαι σήμερα θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ότι κι αν κάνεις πάντως, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά γιατί οι συνέπειες δε θα είναι καθόλου ευχάριστες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μία καλή μέρα αυτή η Κυριακή για εσένα, με επικοινωνία και όμορφες στιγμές αλλά και ξεκαθαρίσματα για τη σχέση σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι χέρι με την μοναξιά σου, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω σε βοηθά σημαντικά για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου άφησε τις πολλές αλλαγές για αργότερα. Προς το παρόν συγκεντρώσου στα άμεσα ζητήματα και μην αγχώνεσαι γιατί έτσι αποσυντονίζεσαι. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες που έχεις, για να βάλεις μια σειρά που θα σε ακολουθεί από εδώ και πέρα.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη