Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πέντε μήνες full in love με κούκλο αρχιτέκτονα!

Εδώ και λίγους μήνες έκανε το ξεκίνημά της στην πρωινή ζώνη του Mega και κάθε μέρα μας λέει “Καλημερούδια”. Αλλά, μαζί με τα νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα, ήρθε και ένας νέος έρωτας για την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι full in love εδώ και πέντε μήνες και απολαμβάνει την κάθε στιγμή...

Ποιος είναι όμως, ο άντρας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της και την έκανε να ερωτευτεί ξανά; Σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΟΚ!” το όνομά του είναι Άλεξ Φραντζολίνι, είναι ιταλικής καταγωγής αρχιτέκτονας – industrial designer, έχει σπουδάσει σε Λονδίνο και Μιλάνο και εργάζεται στην εταιρεία επίπλων Δελούδης. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι ο πρώην σύζυγος της Ντορέττας (και πατέρας των γιων της) Κώστας Πηλαδάκης, ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Σόφη Δελούδη της ίδιας οικογένειας.


Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν καιρό, μέσω κοινών γνωστών, αλλά τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι. Ωστόσο, κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τις εξόδους σε κοσμικά μέρη. Αυτός είναι και ο λόγος που κατάφεραν να κρατήσουν τόσο καιρό κρυφή τη σχέση τους.


Πριν λίγες μέρες όμως, οι φωτογράφοι τους “τσάκωσαν” μαζί. Στα περιοδικά “Hello!” και ¨ΟΚ!”μάλιστα δημοσιεύθηκαν και κοινές φωτογραφίες τους από βόλτες στο κέντρο της Αθήνας!


Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη