Ρόδος: Η... άτακτη νοσηλεύτρια του facebook - Βράζει η μητέρα 14χρονου μαθητή!

Mια απίστευτη υπόθεση διαδικτυακής αποπλάνησης ανηλίκου, που ξεκίνησε στο facebook, από μια νοσηλεύτρια...

κάτοικο Αθηνών, θα απασχολήσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου. Η νοσηλεύτρια αφού φλέρταρε με τον ανήλικο μέσω του facebook κι αφού φέρεται να τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, ταξίδεψε από την Αθήνα σε ακριτικό νησί της Δωδ/σου, όπου διαμένει και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Το περιστατικό πληροφορήθηκε η μητέρα του ανήλικου, που κίνησε τη διαδικασία για την δίωξη της νοσηλεύτριας, που αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του. Το παιδί ηλικίας 14 ετών, μέσω του facebook, απέκτησε επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.

Από τότε που γνωρίστηκε με την νοσηλεύτρια, όπως υποστήριξε η μητέρα του, άλλαξε η συμπεριφορά του προς την ίδια και τον πατέρα του, τους φερόταν άσχημα, τους αντιμιλούσε και δεν δεχόταν τις συμβουλές και τις συστάσεις τους.
Ενώ ήταν άριστος μαθητής, μειώθηκαν στην πορεία σημαντικά οι επιδόσεις του στο σχολείο. Η μητέρα απεκάλυψε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, του έκανε ασελγείς προτάσεις, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια αυτού στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.

Στις 23 Ιανουαρίου 2013 η νοσηλεύτρια πήγε στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και στις 24 Ιανουαρίου 2013 τον συνάντησε και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Η μητέρα διαπίστωσε την συνάντηση, τηλεφώνησε στην νοσηλεύτρια και της ζήτησε να διακόψει μαζί του, λέγοντάς της ότι είναι ανήλικος. Η νοσηλεύτρια φέρεται αρχικά να υπάκουσε και να αναχώρησε με πλοίο από το νησί αλλά στην πορεία συνέχισε να συνομιλεί μαζί του, μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσω τηλεφώνου.

Η μητέρα φέρεται να είχε κι άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της η οποία δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι ο γιος της ήταν ανήλικος και ότι θα συνέχιζε να έχει επαφές μαζί του!

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη