Φρίκη! Την εκτέλεσε εν ψυχρώ για να μη σβήσει το τσιγάρο

Η παρατήρηση που έκανε σε έναν πελάτη για το κάπνισμα της στοίχισε της ζωή. Η 52χρονη μητέρα δύο παιδιών Julie Brightwell εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον 45χρονο Johny Mount για ένα τσιγάρο.

Η άτυχη σερβιτόρα, που εργαζόταν σε εστιατόριο που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στην πόλη Biloxi, έκανε απλά τη δουλειά της. Όταν ο πρώην πυροσβέστης άναψε τσιγάρο, πήγε και του ζήτησε να το σβήσει. Τράβηξε τότε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

"Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα έβγαινε εκτός εαυτού και θα έφτανε στο σημείο να δολοφονήσει έναν άνθρωπο για ένα τσιγάρο", σημείωσε ο αρχηγός της αστυνομίας John Miller. "Μερικά πράγματα όπως αυτό ξεπερνούν τη λογική", συμπλήρωσε.

Ο Richard Bonin δήλωσε στη SunHerald ότι τον εξυπηρέτησε η άτυχη γυναίκα πριν τη στυγερή δολοφονία της. "Ήμουν απλά σε κατάσταση σοκ όταν το έμαθα. Είναι περίεργο συναίσθημα να σκέφτομαι ότι μπορεί να ήμουν ο τελευταίος πελάτης της. Ήταν πολύ φιλική. Δεν είχε πολύ κόσμο και μας μίλησε. Μας είπε ότι ήταν κουρασμένη και μας ρώτησε αν περνάγαμε καλά. Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν πολύ καλή".


"Η παράλογη δολοφονία είναι σοκαριστική για την οικογένεια του Waffle House", δήλωσε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. "Η Julie ήταν φίλη με πολλούς και ένα αξιόλογο μέλος της ομάδας Waffle House. Θα μας λείψει πολύ. Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους πελάτες της".

Ο John Mount, που σταμάτησε να εργάζεται στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε το 2002, κατηγορείται για φόνο πρώτο βαθμού και βρίσκεται υπό κράτηση στη φυλακή Harrison County Jail. "Ήταν καλός άνθρωπος. Δεν ήταν τέρας. Δεν ξέρω, αλλά κάτι έσπασε. Δεν ξέρω να έκανε άλλα βίαια πράγματα. Ξέρω ότι η μητέρα του είναι συντετριμμένη", σημείωσε η οικογενειακή του φίλη Rebecca Berry.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη