Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Νέες συγκρούσεις για την “κοινή” περιουσία τους

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία. Μάλιστα, μέσα στο 2016 θα ξεκινήσουν όλα από το μηδέν για την “κοινή περιουσία” τους, καθώς δύο πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις στέλνουν το πρώην ζεύγος σε νέες δικαστικές μάχες. Αυτές αφορούν τόσο εκείνα που αποκτήθηκαν κατά το κοινό βίο τους όσο και την περίφημη βίλα στα Μελίσσια, την πώληση της οποίας ζητάει με αγωγή του ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το Εφετείο αποφάσισε την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο για την επίμαχη αγωγή αλλά και τον διορισμό πραγματογνώμονα αναφορικά με τα αποκτήματά τους. Επίσης, σύμφωνα με άλλη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, θα επαναληφθεί η συζήτηση για την τύχη της βίλας στα Μελίσσια.

Η αρχή της κόντρας ξέσπασε όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει δια της νομικής οδού το μερίδιο της περιουσίας που, όπως υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά το διάστημα που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο. Στη 48 σελίδων αγωγή του ζητούσε από την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το χρονικό διάστημα του γάμου τους τη βοήθησε να ανεβάσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σε αγωγή – απάντηση που κατέθεσε η παρουσιάστρια, υποστήριζε: “Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα”.

Και ταυτόχρονα δήλωσε ότι η ίδια κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων τα δίδακτρα των παιδιών, το κόστος συντήρησής του σπιτιού τους στα Μελίσσια και ταξίδια αναψυχής που απολάμβαναν οικογενειακώς.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη