Λάρισα: Το μέντιουμ από την Γκάμπια δεν κατάλαβε έγκαιρα ποια γυναίκα καθόταν απέναντί του...

Το μέντιουμ είχε κάνει όνομα στη Λάρισα και καθημερινά έβγαζε ''μαύρα'' χρήματα - Την τελευταία φορά όμως η γυναίκα που τον επισκέφθηκε του έβαλε δύσκολα...

Ένας 49χρονος από την Γκάμπια παρίστανε το μέντιουμ και εξαπατούσε ανυποψίαστους, οι οποίοι ζητούσαν τις… υπηρεσίες του καθώς επικαλούμενος πνευματικές δυνάμεις που δήθεν διέθετε υποσχόταν την επίλυση προβλημάτων διαπροσωπικών σχέσεων. Η δράση του έληξε άδοξα, καθώς, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, εντοπίστηκε σε σπίτι μέσα στο οποίο είχε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προκειμένου να προσφέρει τις...πνευματιστικές του υπηρεσίες, έναντι αδράς αμοιβής. Χθες συνελήφθη ο 49χρονος και άλλα δυο άτομα από τη Σενεγάλη, 45 και 44 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Στο… μέντιουμ εμφανίστηκε γυναίκα αστυνομικός, η οποία παρίστανε την πελάτισσα για δήθεν επίλυση προβλήματος τεκνοποίησης και κατά την είσοδό της στο σπίτι, την υποδέχθηκε ο 45χρονος εκθειάζοντας τις υποτιθέμενες ειδικές πνευματικές δυνάμεις του μέντιουμ. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του μέντιουμ με την αστυνομικό, κατά την οποία της υποσχέθηκε την επίλυση του προβλήματός της, παραλαμβάνοντας το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ.

Ακολούθως, επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 49χρονο, καθώς, επίσης, και τους συνεργούς του που βρίσκονταν στo σπίτι. Όπως προέκυψε, ο 45χρονος από την Σενεγάλη ήταν αυτός που νοίκιαζε το σπίτι και παραχώρησε στον 49χρονο από την Γκάμπια τον χώρο τον οποίο διαμόρφωσε κατάλληλα προκειμένου να παριστάνει το μέντιουμ.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων αντικειμένων που χρησιμοποιούνταν για την εξαπάτηση των θυμάτων, χαρτάκια που διαφημίζουν τις υποτιθέμενες ικανότητες του μέντιουμ, εκτυπωμένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας,

 Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη