Ρέθυμνο: Ένα σκούντηγμα έφερε μαχαιρώματα και άγριο ξύλο - Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα!

Ο δράστης παρουσίασε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη...

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 24χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος πριν από δέκα περίπου μέρες μαχαίρωσε δύο άτομα, έναν 21χρονο και έναν 30χρονο, κατά τη διάρκεια συμπλοκής τους στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. Από τη συμπλοκή είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο τρία άτομα: ο 21χρονος, που έφερε βαριά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και χρειάστηκε να νοσηλευθεί και στη ΜΕΘ μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, ο 30χρονος φίλος του με τραύματα και πάλι στην κοιλιακή χώρα, αλλά και ο 24χρονος δράστης, ο οποίος είχε ξυλοκοπηθεί από τους δύο άντρες.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε χθες το πρωί ενώπιον του ανακριτή και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Αναφέρθηκε στο περιστατικό, λέγοντας ότι προκλήθηκε για ασήμαντη αφορμή, όταν ο ίδιος με έναν νεαρό φίλο του κατά λάθος «σκούντηξαν» περπατώντας στο δρόμο την παρέα των δύο ατόμων.

Ο νεαρός υποστήριξε ότι ο 30χρονος τον έβρισε και όταν ο ίδιος του ζήτησε τον λόγο, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, ενώ συνέδραμε και ο 21χρονος. Ο φίλος του 24χρονου έφυγε, προκειμένου να γλιτώσει και ο δράστης, ευρισκόμενος σε άμυνα όπως είπε, αφού δεν είχε άλλο τρόπο να τους απωθήσει, τράβηξε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του, τραυματίζοντάς τους.

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και στα δύο θύματα, τα οποία έχουν ήδη βγει από το νοσοκομείο, για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και πρόκειται τις επόμενες ημέρες να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη