Φθιώτιδα: Τα σκάγια τον βρήκαν στο πρόσωπο...

Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίστηκε εσπευσμένα ένας 30χρονος από τον Αγιο Σώστη Σπερχειάδας, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο πρόσωπο...

Σύμφωνα με πληροφορίες τα σκάγια της καραμπίνας βρήκαν τον άτυχο άνδρα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο μάτι.

Όλα έγιναν χθες βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο χωριό Άγιος Σώστης που είναι δίπλα στη Σπερχειάδα.

Ο 30χρονος που διακομίστηκε στο Κ.Υ. Μακρακώμης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας αρχικά υποστήριξε ότι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν και όταν αυτό προσπάθησε να αντιδράσει τον πυροβόλησαν με καραμπίνα στο πρόσωπο.

Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θύμα και δράστες πρέπει να είναι γνωστοί και να είχαν διαφορές.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, οι οποίοι είναι νεαροί στην ηλικία και μάλλον είναι από Σπερχειάδα, να πήγαν στο σπίτι του θύματος να του ζητήσουν το λόγο.

Όταν αυτός βγήκε έξω και είδε ότι ο ένας κρατούσε καραμπίνα, πήρε κι αυτός το δίκαννο και αλληλοπυροβολήθηκαν με αποτέλεσμα ο 30χρονος να χτυπηθεί από τα σκάγια στο πρόσωπο.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και τις επόμενες ώρες αναμένεται να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσαν οι πυροβολισμοί, καθώς επίσης και ποια ήταν η αιτία που οδήγησαν στο αιματηρό συμβάν.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη